8.7 C
București
miercuri, februarie 21, 2024

Aplicații pe care trebuie să le ai în Ubuntu 20.04 LTS

Ar trebui să le citești

Aplicații

Ubuntu 20.04 LTS îți pune la dispoziție numeroase aplicații. Acestea pot fi instalate prin intermediul Magazinului de Aplicații, ai de unde alege, crede-ne. Desigur, sunt numeroase și softurile care pot fi descărcate direct pe pe site-ul dezvoltatorului, Google Chrome este un exemplu în acest sens.

Mult mai multe

Echipa pentruprieteni.com îți propune o selecție care cuprinde peste 25 de aplicații ce îți pot face mai productivă și interesantă utilizarea Ubuntu 20.04 LTS. Dacă ai sugestii, nu ezita să ni le trimiți pe pagina noastră Facebook.

Depozitul Google

Google este prietenul Linux. Aplicații precum: Google Chrome, Google Music Manager, Google Voice and Video Chat, Google Web Designer sunt aplicații extrem de utile. Le poți găsi pe toate aici.

Playere video

VLC Media Player nu mai are nevoie de nicio prezentare. O alternativă la fel de bună sunt și mpv Media Player sau Mplayer. Toate acestea pot fi instalate prin intermediul Centrului Software.

Playere audio (11-17)

Audacious, Sayonara, Cantata, Lollypop, Tomahawk, Spotify și Voltra, reprezintă cinci exemple de playere muzicale care te vor cuceri.

Pentru comunicare

Skype este o soluție funcțională pe Ubuntu și trebuie avut în vedere. Nylas Mail sau Geary sunt două aplicații care îți permit să îți ții aproape conturile de mail. Pentru a coresponda pe multe zeci de rețele sociale, noi vă recomandăm mult lăudatul Franz.

Un pic de radio

Prin Great Little Radio Player sau noul Gradio, relaxarea va fi la ea acasă.

Browsere web

Vivaldi și Opera sunt alte două browsere web care vor rula excelent pe Ubuntu 20.04 LTS și care îți vor pune lumea la picioare. Le poți descărca de pe Internet.

Siguranță

Toate ca toate, dar fără un firewall nu prea este viața sigură. O astfel de aplicație este absolut necesară, la fel ca și actualizarea sistemului de operare. Tot la capitolul siguranță, ar fi necesar și un antivirus. Măcar pentru siguranța prietenilor care folosesc Windows, instalează și așa ceva. Clam AV își face treaba acceptabil.

Editare

Dacă ești pasionat de editare video sau fotografică, îți recomandăm: Gimp, Inskape, Lightworks sau Natron.

Întreținere

Stacer este o aplicație ultra modernă, de nouă generație, care îți va permite să vezi dincolo de Ubuntu, adică să îl optimizezi precum un profesionist.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole