duminică, noiembrie 22, 2020

Aplicații pe care trebuie să le ai în Ubuntu 20.04 LTS

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care nu îl ai în agenă, de...

Aplicații

Ubuntu 20.04 LTS îți pune la dispoziție numeroase aplicații. Acestea pot fi instalate prin intermediul Magazinului de Aplicații, ai de unde alege, crede-ne. Desigur, sunt numeroase și softurile care pot fi descărcate direct pe pe site-ul dezvoltatorului, Google Chrome este un exemplu în acest sens.

Mult mai multe

Echipa pentruprieteni.com îți propune o selecție care cuprinde peste 25 de aplicații ce îți pot face mai productivă și interesantă utilizarea Ubuntu 20.04 LTS. Dacă ai sugestii, nu ezita să ni le trimiți pe pagina noastră Facebook.

Depozitul Google

Google este prietenul Linux. Aplicații precum: Google Chrome, Google Music Manager, Google Voice and Video Chat, Google Web Designer sunt aplicații extrem de utile. Le poți găsi pe toate aici.

Playere video

VLC Media Player nu mai are nevoie de nicio prezentare. O alternativă la fel de bună sunt și mpv Media Player sau Mplayer. Toate acestea pot fi instalate prin intermediul Centrului Software.

Playere audio (11-17)

Audacious, Sayonara, Cantata, Lollypop, Tomahawk, Spotify și Voltra, reprezintă cinci exemple de playere muzicale care te vor cuceri.

Pentru comunicare

Skype este o soluție funcțională pe Ubuntu și trebuie avut în vedere. Nylas Mail sau Geary sunt două aplicații care îți permit să îți ții aproape conturile de mail. Pentru a coresponda pe multe zeci de rețele sociale, noi vă recomandăm mult lăudatul Franz.

Un pic de radio

Prin Great Little Radio Player sau noul Gradio, relaxarea va fi la ea acasă.

Browsere web

Vivaldi și Opera sunt alte două browsere web care vor rula excelent pe Ubuntu 20.04 LTS și care îți vor pune lumea la picioare. Le poți descărca de pe Internet.

Siguranță

Toate ca toate, dar fără un firewall nu prea este viața sigură. O astfel de aplicație este absolut necesară, la fel ca și actualizarea sistemului de operare. Tot la capitolul siguranță, ar fi necesar și un antivirus. Măcar pentru siguranța prietenilor care folosesc Windows, instalează și așa ceva. Clam AV își face treaba acceptabil.

Editare

Dacă ești pasionat de editare video sau fotografică, îți recomandăm: Gimp, Inskape, Lightworks sau Natron.

Întreținere

Stacer este o aplicație ultra modernă, de nouă generație, care îți va permite să vezi dincolo de Ubuntu, adică să îl optimizezi precum un profesionist.

MAI MULTE ARTICOLE

Au trecut 6 ani de pentruprieteni.com. Vezi câteva statistici

Oficial, pentruprieteni.com s-a născut pe 31 iulie 2014, momentul primului articol. Acea zi a marcat și primul record, 11 vizite unice.

UTIL

Ești profesor, elev sau student? Aceste aplicații gratuite sunt esențiale

Ești profesor, elev sau student? Dacă ești profesor, elev sau student, acest material îți va fi extrem de util, citește-l cu atenție. Îți propunem o...
2,457FaniÎmi place
343CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla”, câteva informații

Lansat pe 22 octombrie 2020, Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla” reprezintă un update bine venit care va bucura utilizatorul.

„Todoist” a devenit disponibil și pe Linux. Vei fi și mai productiv

Aplicația Todoist a venit oficial și pe Linux prin intermediul snapcraft. Aceasta este disponibilă pe Android, cu peste 20 de milioane de utilizatori la activ, macOS și Windows 10.

Ești pregătit să utilizezi Microsoft Edge pe Linux?

Microsoft Edge își încearcă norocul pe Linux. Browserul dezvoltat de Microsoft va fi disponibil pentru utilizatorii lui Tux, conform unei postări pe Windows Experience Blog, începând cu luna octombrie.

Cum poți preda online fără să fii înregistrat. Simplu și eficient

Predare online a generat, asta pe bună dreptate, numeroase discuții aprinse în spațiul școlii.

Ai testat noul Deepin 20? Video

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid,
53 Shares
Copy link
Powered by Social Snap