24.2 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Odio, modern, plăcut și util, contribuie la buna ta dispoziție

Ar trebui să le citești

Odio

Odio poate intra cu ușurință în categoria aplicațiilor pe care să le folosești zi de zi. Pentru unii, Odio poate deveni un must have, chiar dacă softul este în faza beta și a apărut doar de puțin timp. Fără să exagerăm, putem spune despre acest soft că își aduce cu brio contribuția la relaxarea utilizatorului.

Ce este?

Odio este o aplicație modernă, plăcută și utilă, prin intermediul căreia poți asculta mii de posturi de radio. Fie că vorbim despre posturi românești, europene sau de dincolo de ocean, Odio își face treaba relaxat în materie de streaming.

În plus, modul în care arată și se simte Odio ne spune că a cam trecut vreme aplicațiilor de pe vremea bunicii. Solftul se înscrie cu succes într-un nou trend ce vizează oferirea unei experiențe grafice moderne. Nu este un secret, un design plăcut contribuie la succesul unei stări de bine. În culori vii, intuitiv și funcțional, Odio își face cu succes treaba.

Puncte tari

  • interfață modernă, frumoasă, curată și intuitivă
  • faptul că este gratuit
  • disponibilitatea multiplatformă (Linux, macOS și Windows)
  • posibilitatea de a căuta în funcție de anumite criterii: țară, limbă și tag-uri
  • posibilitatea de a salva stațiile la „favorite”
  • existența a două interfețe grafice: dark și light
  • funcționalitate și rapiditate
  • existența unei funcții foarte utile, „ascultate recent”

Puncte slabe

Unii ar căuta un pic de nod în papură. Precum majoritatea aplicațiilor din prezent, Odio nu este open source. Asta, pentru noi, nu este chiar un capăt de țară.

Concluzie

Aplicația funcționează fără să pună probleme, fapt pentru care ne-a determinat să îl lăsăm instalat pe Linux Mint 19.1. Ne place interfața, faptul că nu devorează resursele PC-ului, stabilitatea și rapiditatea de care dă dovadă. Deși nu putem vorbi de o listă prea mare de posturi de radio, câteva sute, cele existente funcționează. Suntem încrezători că Odio poate contribui cu succes la starea ta de bine. Succes!

Instalare

Pentru a instala aplicația te invităm să accesezi site-ul oficial al aplicației
(click aici)
. Găsești tot ce ai nevoie.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole