3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Vrei puterea LibreOffice pe Android sau iOS? Citește despre o soluție excelentă

Ar trebui să le citești

LibreOffice pentru Android

Utilizatorii desktop ai LibreOffice sunt lipsiți de ceva vreme de posibilitatea de a se folosi pe telefonul mobil sau pe tabletă, asta în mod complet, de beneficiile acestei suite de birou. În lipsa unei versiuni oficiale, până acum, soluțiile alternative existente acopereau incomplet nevoile utilizatorilor moderni. Practic, oferta pentru iOS și Android se rezuma la aplicații care îți permiteau vizualizarea documentelor în formatul .odt al celor de la LibreOffice.

Collabra Office

În lipsa unei alternative oficiale și complete oferită de Document Foundation, vă propunem o soluție alternativă. Cei care au nevoie de LibreOffice pe Andoid și iOS pot folosi Collabra Office. Aceasta este disponibilă pe iOS și Android, fiind cam singura soluție a momentului.

Collabora Office pentru Android folosește același motor ca LibreOffice pentru Windows, Mac și Linux. Aceasta, combinată cu un nou front-end bazat pe Collabora Online, citește și salvează documente în mod similar desktop-ului LibreOffice.
 

Beneficii

Collobra Office vine cu următoarele beneficii:

  • este gratuită și open source
  • este dezvoltată de cei de la Collabra alături de câțiva dezvoltatori ai LibreOffice. Așadar, sunteți pe mâni bune
  • permite editarea și vizualizarea documentelor realizate prin intermediul LibreOffice, Microsoft Office 97/2000/XP/2003/2007/2010/2013/2016/2019
  • dispune de numeroase funcții similare cu suita desktop
  • softul funcționează online și offline
  • formatele documentelor suportate sunt următoarele: .odt, .odp, .ods, .ots, .docx, .pptx, .xlsx, .dotx, .xltx, .ppsx.ott, .otp, .doc, .ppt, .xls, .dot, .xlt, .pps.

Descarcă

Este suficientă accesarea Google Play sau App Store pentru idetificarea și descărcarea softului

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole