luni, iulie 13, 2020

Vrei puterea LibreOffice pe Android sau iOS? Citește despre o soluție excelentă

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

LibreOffice pentru Android

Utilizatorii desktop ai LibreOffice sunt lipsiți de ceva vreme de posibilitatea de a se folosi pe telefonul mobil sau pe tabletă, asta în mod complet, de beneficiile acestei suite de birou. În lipsa unei versiuni oficiale, până acum, soluțiile alternative existente acopereau incomplet nevoile utilizatorilor moderni. Practic, oferta pentru iOS și Android se rezuma la aplicații care îți permiteau vizualizarea documentelor în formatul .odt al celor de la LibreOffice.

Collabra Office

În lipsa unei alternative oficiale și complete oferită de Document Foundation, vă propunem o soluție alternativă. Cei care au nevoie de LibreOffice pe Andoid și iOS pot folosi Collabra Office. Aceasta este disponibilă pe iOS și Android, fiind cam singura soluție a momentului.

Collabora Office pentru Android folosește același motor ca LibreOffice pentru Windows, Mac și Linux. Aceasta, combinată cu un nou front-end bazat pe Collabora Online, citește și salvează documente în mod similar desktop-ului LibreOffice.
 

Beneficii

Collobra Office vine cu următoarele beneficii:

  • este gratuită și open source
  • este dezvoltată de cei de la Collabra alături de câțiva dezvoltatori ai LibreOffice. Așadar, sunteți pe mâni bune
  • permite editarea și vizualizarea documentelor realizate prin intermediul LibreOffice, Microsoft Office 97/2000/XP/2003/2007/2010/2013/2016/2019
  • dispune de numeroase funcții similare cu suita desktop
  • softul funcționează online și offline
  • formatele documentelor suportate sunt următoarele: .odt, .odp, .ods, .ots, .docx, .pptx, .xlsx, .dotx, .xltx, .ppsx.ott, .otp, .doc, .ppt, .xls, .dot, .xlt, .pps.

Descarcă

Este suficientă accesarea Google Play sau App Store pentru idetificarea și descărcarea softului

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

5 servicii online pentru transfer gratuit de fișiere

La dispoziția celor care doresc să transfere fișiere stau numeroase alternative care își fac treaba excelent. Unele sunt pe bani, altele gratuite și cu mici limitări, totuși, avem de unde alege.
2,453FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mobian, un nou sistem de operare pentru smartphone

Mobian este un nou sistem de operare open source pentru smartphone. Acesta se dorește a fi o alternativă la cunoscutul Android, alături de PureOS sau Ubuntu Touch.

Video – LinuxFX, o distribuție Linux ușor de confundat cu Windows 10

LinuxFX este o distribuție Linux care a copiat extrem de bine modul în care arată Windows 10. Dacă nu ești cunoscător, nici nu zici că ai de-a face cu Linux sub capotă.

Ce poți face pentru a nu mai fi spionat online?

Consideri că ești spionat? Când vorbim despre securitate și intimitate în mediul online, despre siguranța datelor personale, nu trebuie să facem, sub nicio formă, compromisuri.

Cum să îți protejezi contul Facebook. 16 reguli de aur

Cum să îți protejezi contul Facebook? Nu este deloc greu să îți protejezi contul Facebook. Ai nevoie de un...

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,
78 Shares
Copy link
Powered by Social Snap