20.1 C
București
marți, septembrie 26, 2023

Microsoft aduce antivirusul Windows Defender pe Linux

Ar trebui să le citești

Windows Defender

Conform unui comunicat de la Microsoft, celebrul Windows Defender va fi oferit și pentru utilizatorii diverselor distribuții Linux. Nici platformele Android sau iOS nu au scăpat de grija Microsoft, Defender va fi disponibil și pentru acestea. În acest moment, Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) este pregătit pentru a intra în stadiul de previzualizare publică.

Astăzi, anunțăm un alt pas în călătoria noastră pentru a oferi securitate de la Microsoft cu previzualizarea publică a Microsoft Defender ATP pentru Linux. Extinderea protecției împotriva amenințărilor la Linux a fost o solicitare îndelungată din partea clienților noștri și suntem încântați să putem oferi acest lucru. Știm că mediile clienților noștri sunt complexe și eterogene. Oferirea unei protecții cuprinzătoare pe mai multe platforme printr-o singură soluție și vizualizare simplificată este mai importantă ca niciodată. Săptămâna viitoare, la Conferința RSA, vom oferi o previzualizare a investițiilor noastre în apărarea împotriva amenințărilor mobile cu munca pe care o depunem pentru a aduce soluțiile noastre pe Android și iOS.

https://www.microsoft.com/security/blog/2020/02/20/microsoft-threat-protection-intelligence-automation/

Conform Microsoft

Antivirusul Windows Defender furnizează protecție în timp real împotriva amenințărilor software cum sunt virușii, programele malware și spyware din e-mailuri, din aplicații și de pe internet.

https://www.microsoft.com/ro-ro/windows/comprehensive-security

Lipsesc informații

Din anunțul Microsoft lipsesc mai multe informații. Poate, nu ar fi stricat să ofere mai multe detalii referitoare la o plasare în timp a viitoarelor lansări de produse dedicate Linux, Android sau iOS.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole