duminică, mai 9, 2021

Microsoft aduce antivirusul Windows Defender pe Linux

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Windows Defender

Conform unui comunicat de la Microsoft, celebrul Windows Defender va fi oferit și pentru utilizatorii diverselor distribuții Linux. Nici platformele Android sau iOS nu au scăpat de grija Microsoft, Defender va fi disponibil și pentru acestea. În acest moment, Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) este pregătit pentru a intra în stadiul de previzualizare publică.

Astăzi, anunțăm un alt pas în călătoria noastră pentru a oferi securitate de la Microsoft cu previzualizarea publică a Microsoft Defender ATP pentru Linux. Extinderea protecției împotriva amenințărilor la Linux a fost o solicitare îndelungată din partea clienților noștri și suntem încântați să putem oferi acest lucru. Știm că mediile clienților noștri sunt complexe și eterogene. Oferirea unei protecții cuprinzătoare pe mai multe platforme printr-o singură soluție și vizualizare simplificată este mai importantă ca niciodată. Săptămâna viitoare, la Conferința RSA, vom oferi o previzualizare a investițiilor noastre în apărarea împotriva amenințărilor mobile cu munca pe care o depunem pentru a aduce soluțiile noastre pe Android și iOS.

https://www.microsoft.com/security/blog/2020/02/20/microsoft-threat-protection-intelligence-automation/

Conform Microsoft

Antivirusul Windows Defender furnizează protecție în timp real împotriva amenințărilor software cum sunt virușii, programele malware și spyware din e-mailuri, din aplicații și de pe internet.

https://www.microsoft.com/ro-ro/windows/comprehensive-security

Lipsesc informații

Din anunțul Microsoft lipsesc mai multe informații. Poate, nu ar fi stricat să ofere mai multe detalii referitoare la o plasare în timp a viitoarelor lansări de produse dedicate Linux, Android sau iOS.

- Advertisement -

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com – descarcă wallpapere 4k

„Sketched Ubuntu”, un alt mic proiect de vacanță al pentruprieteni.com. Pe moment, lucrăm de zor la randarea unor wallpapere noi.
2,456FaniÎmi place
520CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

ARTICOLE RECENTE

71 Shares
Copy link
Powered by Social Snap