21.5 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Bliss OS îți aduce Android pe PC

Ar trebui să le citești

Bliss OS

Bliss OS este un sistem de operare open source, bazat pe Android, funcțional pe tablete, PC-uri și telefoane. Bineînțeles, nu toate modelele sunt compatibile. Acesta își propune să aducă experiența Android pe clasicile computere.

Scopul nostru este să aducem comunității un OS de calitate care poate rula zi de zi, sincronizând aplicațiile, setările și preferințele pe toate platformele pe care folosești Bliss.

Bliss vine cu o gamă variată de opțiuni de personalizare, funcții și teme, out of the box. Cu atâtea opțiuni disponibile, îți vei da seama imediat de ce îl numim Bliss.

Aplicații predefinite

Bliss Os vine cu aplicații preinstalate precum browser-ul web Chrome și cu YouTube. De asemenea, se pot descărca și seta wallpapere pentru desktop.

Descarcă

Bliss OS nu oferă o versiune pentru 32 de biți. O listă completă cu dispozitivele mobile ce sunt compatibile cu acest proiect poate fi accesată de aici. De asemenea, imaginea .iso a Bliss OS poate fi descărcată de mai jos. OS-ul poate fi testat direct de pe USB Stick sau DVD, fără a fi necesară instalarea.


Descarcă

Concluzie

Efortul de a aduce Android pe dispozitivele clasice trebuie lăudat. Bliss nu trebuie privit ca un sistem de operare pe care să îl folosești zi de zi. Bug-urile pot crea multă instabilitate și implicit iritabilitate. Sistemul trebuie avut în vedere în acele situații în care dorești să testezi ultimele noutăți existente pe Andoid.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole