34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Pop!_OS schimbă aerul în zona Linux

Ar trebui să le citești

Pop!_OS

Pop!_OS reprezintă una dintre marile senzații ai ultimilor ani din zona Linux. Distribuția are tot ce îi trebuie, toată puterea Ubuntu, dar și ceva în plus care te va determina să îi aloci atenție. Pe noi ne-a convins.

Câteva detalii

Pop!_OS 21.04, versiunea actuală, este bazat pe Ubuntu 21.04. În spatele acestui sistem de operare se află System76, celebrul producător de laptop-uri, servere și desktop-uri. Practic, Pop!_OS 21.04 este un Ubuntu modificat în bine de dezvoltatorii System76.

De ce Pop!_OS

Echipa Linux Pentru Prieteni folosește pe un laptop real, asta de câteva zile, Pop!_OS 21.04. Sistemul de operare este impresionant, raportat la modul în care arată, funcționează și este perceput în esență. Practic, vorbim de o distribuție cu un ambalaj extrem de modern, unitar, grafic și atractiv, care cucerește privirea celor din jur. În plus, este gândit pentru a fi intuitiv, logic, practic și plăcut. Poate, de asemenea, primi numeroase modificări ce îți permit să îl dai după tine. Trebuie remarcat și faptul că este gata de utilizare imediat după instalare, că îți pune la dispoziție numeroase aplicații găzduite disponibile într-un magazin modern și interesant.

În spiritul distribuțiilor moderne, și acest OS funcționează fără a solicita intervenții majore din partea utilizatorilor. Din acest punct de vedere, orice utilizator de Windows 10 se va simți mai mult decât confortabil în cazul în care va dori să facă trecerea spre disribuția despre care citești.

Comparativ cu Ubuntu

Comparativ cu Ubuntu, Pop!_OS schimbă aerul. A fost gândit cu gust, cu viziune spre viitor, realizat într-un mod profesional și premium. Dacă utilizezi deja Ubuntu, nu credem că ai avea nicio problemă în a testa și recomandarea noastră de astăzi.

Concluzie

Această distribuție ne-a cucerit și prin stabilitatea și productivitatea de de care a dat dovadă. Pop!_OS este o distribuție care sprijină și vine în întâmpinarea celui care o utilizează, care îți crează un mediu de lucru productiv și plăcut. Este ideal pentru a fi instalat și utilizat pe orice computer de generație mai nouă drept sistem de operare predefinit.

Descarcă, testează/instalează

Dacă vrei să arunci o privire în curtea acestui OS, îți recomandăm să accesezi acest link.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole