7.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Un motiv bun pentru care Ubuntu 18.10 te-ar interesa în mod deosebit

Ar trebui să le citești

Ubuntu 18.10

Ubuntu 18.10 se află în pregătire, și asta de ceva vreme. Spre bucuria utilizatorilor de Android, viitoarea versiune a acestei distribuții s-ar putea dovedi revoluționară dintr-un anumit punct de vedere. Între Android și Ubuntu legăturile s-ar putea strânge puternic, totul spre creșterea confortului utilizatorului. Va fi un pas important înainte, un salt logic și de bun simț pe care, din păcate, acest OS ar fi trebuit să-l fi făcut mai din timp.

GSconnect

GSconnect, în acest moment, este o extensie pe care mulți dintre voi o găsiți utilă. Aceasta se folosește de protocolul KDE Connect pentru a ușura comunicarea cu dispozitivele Android. Softul permite: transferul de fișiere, montarea unui telefon, afișarea pe desktop a notificărilor disponibile pe Android etc. Este, după cum ar spune multă lume, un must have. Importanța acestuia pare a fi fost sesizată de nume grele din familia Ubuntu, nu doar de utilizatori. Despre aplicția cu pricina puteți citi detalii suplimentare și pe pentruprieteni.com.

Vestea bună

Conform lui Will Cooke, managerul desktop-ului Ubuntu, viitoarea versiune a acestui OS ar putea avea integrată implicit extensia despre care am scris mai sus. Pentru a vă putea conecta la un dispozitiv Android, tot ce va trebui să faceți este să instalați aplicația KDE Connect Android pe smartphone.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole