23 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Feren OS 2019.07 a fost lansat. Arată și se mișcă bine

Ar trebui să le citești

Feren OS

Feren OS este printre cele mai frumoase și intuitive distribuții Linux. Sistemul de operare este bazat pe Linux Mint, fapt care îi conferă acces la numeroase aplicații, stabilitate și putere. Fără să exagerăm, sunt câteva capitole la care se prezintă mai bine, asta dacă îl comparăm cu Mint. De apreciat Efortul pe care îl depun dezvoltatorii pentru a realiza un OS plăcut din punct de vedere grafic, capabil să îi atragă pe utilizatorii și prin modul în care arată, trebuie apreciat.

Până în prezent, au reușit. În topul distrowatch, Feren OS este pe locul 54. Nu vă grabiți, să nu uităm că sunt peste 500 de distribuții Linux în joc.

Noutăți

Pentru a putea afla toate noutățile versiunii 2019.07, vă invităm să citiți notele de lansare. Astfel, după trei luni de la lansarea precedentei versiuni, noul Feren aduce:

  • teme noi
  • un set nou de iconițe
  • un splash screen nou
  • rezolvarea unei probleme cu depozitele
  • wallpapere noi și frumoase
  • Feren Next, versiunea experimentală, vine cu Plasma 5.16
  • versiunile cele mai noi ale aplicațiilor din dotare

Descarcă

Feren este disponibil pentru PC-urile care rulează pe arhitecturile de 32 și 64 de biți. Dacă folosiți deja acest OS, tot ce trebuie sa faceți este să verificați actualizările. Pentru cei care vor să îl testeze ori să îl reinstaleze pe curat, imaginea .iso poate fi descărcată de aici. Să aveți spor!

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole