19.9 C
București
joi, aprilie 11, 2024

SuperTuxKart 1.0 a fost lansat. Joacă-l pe Linux, Windows, macOS și Android. Ce mai aștepți?

Ar trebui să le citești

SuperTuxKart

SuperTuxKart face parte din categoria jocurilor open source legendare. Este prezent pe cam tot ce înseamnă distribuții Linux sau poate fi instalat gratuit pe macOS, Android și Windows. Practic, nu puțini sunt cei care aleg să participe la cursele oferite de joc.

Cei care l-au jucat au constatat rapid că SuperTuxKart are un vino-n-coace. Deși nu face parte din categoria jocurilor de fițe sau cu o grafică de ultim răget, jocul atrage prin simplitate. Te relaxează și este suficient. în fond, acesta este scopul unui joc.

Lansare majoră

Acum, spre bucuria multor fani, SuperTuxKart vine într-o nouă versiune, mai interesantă, captivantă și plăcută, cu o grafică ce a cunoscut îmbunătățiri. Pe blogul jocului, dezvoltatorii ne atrag atenția că discutăm despre o lansare majoră. Extrem de util pentru acest subiect este și clipul video de mai jos. Urmăriți-l pentru a avea o imagine completă.

Este versiunea 1.0 „perfectă”? Nu Nu este. Trebuie să se facă îmbunătățiri, să fie adăugate caracteristici și să se îmbunătățească modul de joc. Totuși, este probabil cel mai important pas înainte în istoria SuperTuxKart de peste 12 ani.

Noutăți

Notele de lansare, disponibile aici, ne dezvălui că noutățile sunt importante. Astfel, SuperTuxKart:

  • A fost introdusă posibilitatea de a juca online. Puteți alege să vă creați propriul server sau să selectați unul disponibil deja.
  • Noi curse, interesante și moderne
  • Noi moduri de joc (cursa obișnuită, durata de timp, modul de fotbal, modul de luptă și noul mod Capture-The-Flag.)
  • au fost rezolvate mici probleme
  • multe altele

Descarcă

Jocul poate fi descărcat de aici. (pentru următoarele sisteme de operare: Linux, Windows, macOS, Android)

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole