27 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Află cine te-a șters din lista de prieteni – Facebook

Ar trebui să le citești

Enervantul Facebook

Pentru că este liderul rețelelor sociale, cu peste 2 miliarde de conturi la activ, Facebook-ul își permite să se comporte la fel de excentric precum cineva care deține monopol într-un domeniu. Din rațiuni care ne scapă, Facebook nu permite utilizatorilor săi să aibă acces la informații de bun simț. Această politică are scopul de a menține interesul publicului, public care tot stă într-o speranță.

Cine ți-a vizitat profilul

Pentru unii utilizatori, două întrebări legate de Facebook sunt extrem de importante: cine le vizitează profilul și cine le-a dat unfriend, adică i-a scos din lista de prieteni. La a doua, încercăm să îți oferim o soluție cu acesată ocazie.

Trebuie să știi că

Deși nu îți spune cine te-a scos din lista de prieteni, Facebook are această informație. Există o modalitate destul de ușoară prin care poți afla cine nu a mai dorit să-ți fie prieten, totul rezumându-se la instalarea unor extensii disponibile pentru Firefox, Google Chrome, Opera etc.

Din păcate…

Din păcate, aceste extensii îți pot oferi informațiile care te interesează doar din momentul instalării, nu și pentru trecut. Funcționarea lor este foarte simplă, extensiile primesc acces la lista ta de prieteni și realizează un inventar pe care îl vor compara de câte ori tu vrei asta.

Precauție

Îți recomandăm precauție în utilizarea oricăror extensii pentru browsere, mare precauție.

Citește și „Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi”

Cum afli cine nu-ți mai este prieten

Oferta de aplicații care își asumă acest rol este destul de mare. Noi îți recomandam FB Purity. Printre multe ale funcții care îți curăță contul de zgomot și de publicitate, această aplicație te va anunța când cineva te scoate din lista de prieteni.

Este disponibilă pentru toate browserele importate, se instalează foarte ușor, este extrem de intuitivă și utilă.

Accesează FB Purity aici

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole