25.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Alternativele, gratuite sau pe bani, la Netflix. Sunt disponibile în România

Ar trebui să le citești

Alternative

Există suficiente alternative la popularul serviciu de streaming Netflix, ne referim la cele care pot fi accesate din România. Cele mai multe sunt pe baza de abonament, numărul serviciilor de streaming cu acces gratuit și legal fiind extrem de redus. La nivel mondial, platformele care oferă filme și seriale în mod gratuit sunt cu mult mai numeroase. Din păcate, cele mai multe astfel de platforme neputând fi vizionate de la noi.

7 alternative

Am selectat pentru voi 7 alternative serioase la Netflix. Primele 4 opțiuni au fost încercate și de echipa Pentru Prieteni.

Disney+

Disney+ ar fi principala alternativă serioasă, asta dacă ne raportăm la numărul de producții disponibile și la costuri. Abonamentul lunar este de 29,99 de lei. Planul anual îți oferă două luni gratuite și te costă 299 de lei.

Noi l-am folosit până de curând fiind plăcut impresionați de catalogul pe care îl oferă.

HBO Max

Dacă nu vrei Disney+, HBO Max poate fi o alegere mai mult decât puternică. Pentru 4,99 de euro lunar, sau 39,90 de euro anual, acest serviciu îți oferă acces la numeroase filme și seriale de care ai auzit cu siguranță.

Am testat HBO Max și ne-a convins. În prezent, am luat o mică pauză de la această platformă și am rămas doar clienții Netflix și Disney +.

Prime Video

Prime Video de la Amazon, pentru cei 13,99 de lei pe care ți-i solicită lună de lună, reprezintă cel mai ieftin serviciu de streaming. Ai de unde alege, o problemă ține, din nou, de lipsa subtitrărilor.

În prezent, nu mai utilizăm această platformă.

Platforme netestate

Apple TV

Pentru 6.99 de dolari pe lună, Apple TV îți oferă o altă soluție la clasicul Netflix. Numărul producțiilor pare a fi decent. Nu știm în ce grad subtitrările existente acoperă și limba română.

Mubi

Mubi îți cere 11.99 de euro pentru o lună de abonament. În acest preț îți oferă 7 zile de încercare și o reducere de 33% la abonamentul pe un an de zile. Platforma s-a acsat pe filme cult, clasice sau independente. Anumite producții au și subtitrare și în limba română.

Gratuite și testate

Plex

Plex este un serviciu gratuit prin care se poate avea acces filme, seriale, show-uri online, podcasturi, posturi tv si stiri. Platforma furnizează reclame.

YouTube

Varianta gratuită a YouTube îți pune la dispoziție numeroase filme și seriale. Desigur, principalul dezavantaj ar fi faptul că pierzi ceva timp căutându-le pe platformă. Reclamele obositoare și în număr destul de mare, după părerea noastră, ar un alt mare dezavantaj.

Site-urile de torent și filme online

Site-urile de torente și de filme online se mențin la putere. Oferta există pentru toate gusturile, toată lumea știe asta.

Numărul tot mai mare de platforme de streaming a dus la o sărăcire a numărului și calității producțiilor pe care le găsești pe fiecare în parte. O altă consecință ține de înflorirea pirateriei și a site-urilor de torente. Totul este gratis, dar cu ce riscuri?

Mențiuni

Paramount+ se pregătește de lansarea în România. La momentul redactării acestui material nu era dezvăluită oficial o dată a lansării. Am inclus Paramount+ în listă deoarece este evident că va deveni o alternativă în viitorul mai mult decât apropiat.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole