24.6 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Calculator admitere – verifică ce șanse ai să intri la liceul și profilul dorit

Ar trebui să le citești

Calculator admintere

Calculator admitere liceu, realizat de BAC+, reprezintă cel mai important instrument pe care îi au absolvenții clasei a VIII-a, cei care au susținut Evaluarea Națională, în vederea repartizării la liceu.

Cum se utilizează?

Utilizarea acestui instrument online este extrem de simplă. Odată introdusă media de admitere este necesar să selectezi județul și liceul dorit din lista de rezultate. Ulterior, calculatorul va calcula poziția elevului în ierarhia județeană din acest an și o va compara cu poziția ultimului elev admis la liceul respectiv în anul anterior. Primești și un mesaj privitor la șansele de admitere, fără a garanta acest lucru.

Atenție! Acest calculator prezintă doar o estimare și nu garantează admiterea la liceul dorit! Rezultatele repartizării variază de la un an la altul. De asemenea, calculatorul nu ține cont de criteriile de departajare și nici de specializările modificate față de anul precendent.
Nu folosiți acest calculator pentru a decide opțiunile de admitere!

Accesează aici calculatorul de admitere

BAC+

Cei de la BAC+ folosesc, în vederea calculării șanselor de admitere la un anumit liceu, informații publicate de Ministerul Educației Naționale pe bacalaureat.edu.ro, data.gov.ro, admitere.edu.ro și evaluare.edu.ro.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole