20 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024

Câteva site-uri care oferă cursuri foarte utile și interesante pentru profesori, studenți și elevi

Ar trebui să le citești

Cursuri

Cursuri la discreție. Profesorii, elevii și studenții sunt invitați să consulte cu mare atenție lista de mai jos. Aceasta curpinde site-uri care oferă posibilitatea de a accesa cursuri gratuite sau contra cost. Nu uita să distribui acest material și să accesezi toate articolele realizate de pentruprieteni.com pentru profesorielevi și studenți.

Ted-ed

Cunoașterea unei limbi străine este de mare ajutor în acest caz. Ted-ed vă pune la dispoziție numeroase cursuri în format video care sunt structurate pe serii și lecții.

Duolingo

Duolingo este special conceput pentru a veni în ajutorul celor care doresc să învețe o limbă străină. Accesul este gratuit prin intermediul aplicațiilor mobile.

Lecțiile Duolingo se adaptează stilului tău de învățare. Exercițiile sunt concepute pentru a te ajuta să înveți și să recapitulezi eficient vocabularul.

Khan Academy

Khan Academy oferă gratuit toate cursurile. Totul este organizat în mod intuitiv și ușor de folosit. Merită, asta chiar dacă ești nevoit să cunoști engleza.

Causera

Coursera îți permite să îți faci un cont în mod gratuit. Aceștia oferă cursuri de la Stanford, IBM, Google etc. Unele cursuri sunt cu taxă.

Udemy

Udemy vă oferă posibilitatea de a alege din peste 100.000 de cursuri. Platforma vă captează atenția cu materiale din mai multe domenii: business, design, fotografie, IT, finanțe, marketing, lifestyle, sport etc.

Open Culture

Open Culture vă pune la dispoziție nu mai puțin de 1500 de cursuri online. Acestea sunt gratuite, prezentate intuitiv și logic. Merită să îl încercați.

Cursurile Open Yale

Cursurile Open Yale Cursurile Open Yale oferă acces gratuit și deschis la o selecție de cursuri introductive predate de profesori și savanți de seamă la Universitatea Yale. Scopul proiectului este de a extinde accesul la materialele educaționale pentru toți cei care doresc să învețe.

Toate prelegerile au fost înregistrate în clasa Yale College și sunt disponibile în format video, audio și transcriere text.

În plus

În primul rând, te invităm să parcurgi colecția noastră de materiale dedicate profesorilor, elevilor și studenților. Suntem siguri că îți va oferi o nouă perspectivă.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole