miercuri, august 5, 2020

Câteva site-uri care oferă cursuri foarte utile și interesante pentru profesori, studenți și elevi

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Cursuri

Cursuri la discreție. Profesorii, elevii și studenții sunt invitați să consulte cu mare atenție lista de mai jos. Aceasta curpinde site-uri care oferă posibilitatea de a accesa cursuri gratuite sau contra cost. Nu uita să distribui acest material și să accesezi toate articolele realizate de pentruprieteni.com pentru profesorielevi și studenți.

Ted-ed

Cunoașterea unei limbi străine este de mare ajutor în acest caz. Ted-ed vă pune la dispoziție numeroase cursuri în format video care sunt structurate pe serii și lecții.

Duolingo

Duolingo este special conceput pentru a veni în ajutorul celor care doresc să învețe o limbă străină. Accesul este gratuit prin intermediul aplicațiilor mobile.

Lecțiile Duolingo se adaptează stilului tău de învățare. Exercițiile sunt concepute pentru a te ajuta să înveți și să recapitulezi eficient vocabularul.

Khan Academy

Khan Academy oferă gratuit toate cursurile. Totul este organizat în mod intuitiv și ușor de folosit. Merită, asta chiar dacă ești nevoit să cunoști engleza.

Causera

Coursera îți permite să îți faci un cont în mod gratuit. Aceștia oferă cursuri de la Stanford, IBM, Google etc. Unele cursuri sunt cu taxă.

Udemy

Udemy vă oferă posibilitatea de a alege din peste 100.000 de cursuri. Platforma vă captează atenția cu materiale din mai multe domenii: business, design, fotografie, IT, finanțe, marketing, lifestyle, sport etc.

Open Culture

Open Culture vă pune la dispoziție nu mai puțin de 1500 de cursuri online. Acestea sunt gratuite, prezentate intuitiv și logic. Merită să îl încercați.

Cursurile Open Yale

Cursurile Open Yale Cursurile Open Yale oferă acces gratuit și deschis la o selecție de cursuri introductive predate de profesori și savanți de seamă la Universitatea Yale. Scopul proiectului este de a extinde accesul la materialele educaționale pentru toți cei care doresc să învețe.

Toate prelegerile au fost înregistrate în clasa Yale College și sunt disponibile în format video, audio și transcriere text.

În plus

În primul rând, te invităm să parcurgi colecția noastră de materiale dedicate profesorilor, elevilor și studenților. Suntem siguri că îți va oferi o nouă perspectivă.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Ubuntu – cinci dintre cele mai utile comenzi

sunt situații în care folosirea unor comenzi poate fi mult mai eficientă decât utilizarea mouse-ului în interfața grafică
2,453FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
3.4K Shares
Copy link
Powered by Social Snap