vineri, iunie 5, 2020

Câteva site-uri care oferă cursuri foarte utile și interesante pentru profesori, studenți și elevi

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cele mai bune motoare de căutare educaționale. Studii, cărți și resurse de calitate pentru profesori, elevi și studenți

Motoare de căutare educaționale Îți oferim o listă argumentată cu motoare de căutare educaționale care îți pot fi utile...

Cursuri

Cursuri la discreție. Profesorii, elevii și studenții sunt invitați să consulte cu mare atenție lista de mai jos. Aceasta curpinde site-uri care oferă posibilitatea de a accesa cursuri gratuite sau contra cost. Nu uita să distribui acest material și să accesezi toate articolele realizate de pentruprieteni.com pentru profesorielevi și studenți.

Ted-ed

Cunoașterea unei limbi străine este de mare ajutor în acest caz. Ted-ed vă pune la dispoziție numeroase cursuri în format video care sunt structurate pe serii și lecții.

Duolingo

Duolingo este special conceput pentru a veni în ajutorul celor care doresc să învețe o limbă străină. Accesul este gratuit prin intermediul aplicațiilor mobile.

Lecțiile Duolingo se adaptează stilului tău de învățare. Exercițiile sunt concepute pentru a te ajuta să înveți și să recapitulezi eficient vocabularul.

Khan Academy

Khan Academy oferă gratuit toate cursurile. Totul este organizat în mod intuitiv și ușor de folosit. Merită, asta chiar dacă ești nevoit să cunoști engleza.

Causera

Coursera îți permite să îți faci un cont în mod gratuit. Aceștia oferă cursuri de la Stanford, IBM, Google etc. Unele cursuri sunt cu taxă.

Udemy

Udemy vă oferă posibilitatea de a alege din peste 100.000 de cursuri. Platforma vă captează atenția cu materiale din mai multe domenii: business, design, fotografie, IT, finanțe, marketing, lifestyle, sport etc.

Open Culture

Open Culture vă pune la dispoziție nu mai puțin de 1500 de cursuri online. Acestea sunt gratuite, prezentate intuitiv și logic. Merită să îl încercați.

Cursurile Open Yale

Cursurile Open Yale Cursurile Open Yale oferă acces gratuit și deschis la o selecție de cursuri introductive predate de profesori și savanți de seamă la Universitatea Yale. Scopul proiectului este de a extinde accesul la materialele educaționale pentru toți cei care doresc să învețe.

Toate prelegerile au fost înregistrate în clasa Yale College și sunt disponibile în format video, audio și transcriere text.

În plus

În primul rând, te invităm să parcurgi colecția noastră de materiale dedicate profesorilor, elevilor și studenților. Suntem siguri că îți va oferi o nouă perspectivă.

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Câteva combinații de taste, utile pentru Windows

Combinații pentru Windows Sistemul de operare Windows permite ne permite să lucrăm la un nivel superior. Dacă mouse-ul este un instrument care ne permite să...
2,450FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mare atenție! VIDEO – Wallpaper-ul care îți poate crea probleme –

Deși pare greu de crezut, o simplă imagine setată ca wallpaper poate face ca unele telefoane cu Android să devină inutilizabile.

Redcore Linux Hardened 2004 „Neptune” a fost lansat. Bucură-te!

Redcore 2004 Redcore Linux Hardened 2004, nume de cod „Neptune”, a fost lansat. După 9 luni de dezvoltare, imaginea...

GTA 5 poate fi descărcat gratuit pentru o perioadă limitată. Vezi și alte surprize

GTA 5 Cine nu a auzit de celebrul joc GTA 5? Până pe 21 mai, cei de la Epic...

Sugestii și trucuri pentru profesorii care predau online. Nu le ignora

Sugestii și trucuri Am pregătit o scurtă listă cu sugestii și trucuri de care profesorii ar trebui să țină...

Zoom, trucuri și idei pentru profesori, elevi și studenți

Zoom Zoom este una dintre cele mai folosite, utile și, de ce nu, controversate aplicații pentru realizarea de conferințe...
3.2K Shares
Copy link
Powered by Social Snap