-0.9 C
București
marți, ianuarie 14, 2025

Cum poți asculta muzică pe YouTube cu ecranul închis și fără publicitate. Bonus

Ar trebui să le citești

YouTube

Aplicația YouTube pentru Android și iOS, în versiunea gratuită, nu suportă redarea de muzică atunci când dispozitivul mobil are ecranul închis. În plus, calupurile publicitare, livrate cu mare curaj, parcă special pentru a ți se face lehamite, te fac să pierzi timp, nu glumă.

O soluție

Totuși, în mărinimia sa, Google permite utilizatorilor să oprească un clip publicitar sau să asculte muzică cu telefonul dosit în buzunar. Desigur, pentru a închide calupurile publicitare este nevoie de timp, atenție și voință. Condiția pentru a asculta muzică cu telefonul în buzunar este să ții ecranul telefonului deschis și cu aplicația pe întreg ecranul. Micile accidente care pot apărea (apelatul din greșeală, zgăriatul ecranului sau scăpatul pe jos) te fac să te gândești de două ori înainte să faci asta.

Există soluții și soluții

Există alternative la aplicația oficială YouTube care îți permit să asculți muzică atunci când închizi ecranul telefonului sau care, teoretic, promit că te scapă de publicitate. De multe ori acestea nu funcționează, te fac să pierzi resurse și timp, ori nu îți permit accesul la biblioteca uriașă de care dispune YouTube. În mare, aceste alternative nu îți prea rezolvă problema. În cazul aplicațiilor mai necunoscute, riști să îți supui telefonul și unor riscuri de securitate.

Cum se rezolvă problema?

Nu știu dacă există soluții gratuite și miraculoase. Singura care a mers cu adevărat a fost achiziționarea unui abonament la YouTube. Practic, problema publicității care te intoxică a dispărut miraculos, aplicația poate rula cu ecranul închis, primești acces și la aplicația YouTube Music, o aplicație dedicată.

30 de zile gratuite

Pentru început, YouTube oferă o perioadă de încercare de 30 de zile la care poți renunța în tot acest timp fără să fii taxat. Nu există restricții de vizionare, totuși, pentru activarea promoției trebuie să trebuie să introduci datele bancare.

Concluzie

Dacă sunteți iubitori de muzică, abonarea la YouTube Premium pare a fi o soluție excelentă. Cele 30 de zile gratuite vă ajută să testați pentru a lua decizia perfectă. În schimb, dacă utilizați YouTube ocazional și nu sunteți interesați de rularea în fundal cu ecranul închis, ori nu vă deranjează publicitatea, versiunea gratuită este cea mai bună.

Bonus

YouTube premium vă permite descărcarea în telefon a melodiilor preferate pentru o accesare ulterioară.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Viața cu Linux: 3 câștiguri fundamentale ale unui utilizator

Viața cu LinuxViața cu Linux nu reprezintă doar trecerea de la Windows la una dintre sutele de distribuții existente în prezent, ci mult mai...
- Advertisement -

Cele mai noi articole