23.7 C
București
marți, aprilie 16, 2024

Cum poți vizita gratuit sute de muzee prestigioase și mii de expoziții uimitoare din întreaga lume

Ar trebui să le citești

Sute de muzee și mii de expoziții

Sunt sute de muzee și mii de expoziții uimitoare care îți stau la dispoziție. Acest lucru este posibil gratuit și din fața calculatorului prin intermediul Google Art Project. Acesta nu este singurul proiect, aici am scris de muzee din România care oferă acces la expoziții virtuale. Fie vorba între noi, acum, nu mai poți spune că te plictisești sau nu ai știut.

Tur virtual

Vizitele se realizează după modelul tururilor virtuale. Dacă folosiți deja Google Street View, ar trebui să vă fie extrem de ușor de navigat prin muzeele și expozițiile propuse. În plus, folosind acest soft poți, și asta extrem de ușor, să îți vezi locuința din satelit, detalii aici.

Cui se adresează

Domeniile de interes reflectate în proiectul Google sunt extrem de diverse. Spre exemplu, materialele prezente pot fi foarte bine folosite în mediul școlar sau universitar. Elevii și profesorii pot dinamiza și diversifica foarte bine învățarea. În fapt, iubitori de arta sau nu, suntem siguri că o s[ găsești lucruri uimitoare.

De ce ai nevoie

Aceste vizite online pot fi realizate prin intermediul unui browser de internet cunoscut și adus, asemeni sistemului de operare folosit, la zi. Nu contează că folosești Linux, macOS, iOS Windows sau Android, singura limită care îți este impusă ține de cunoașterea limbii engleze și de timpul disponibil pe care îl ai. Desigur, accesul la Internet este musai.

Scurt istoric

Proiectul Art Project a fost lansat de Google în anul 2011. Din acel moment numărul muzeelor participante și al expozițiilor a tot crescut. În prezent, numărul colaboratorilor Google a trecut de câteva sute.

Și România este prezentă

Numărul partenerilor din România și al conținutului oferit publicului larg este mare. La data redactării acestui material erau disponibili 78 de parteneri. Puteți vizita, printre alte:

Accesează

Google Art Project poate fi accesat aici

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole