8.4 C
București
joi, februarie 29, 2024

Ești salariat? Aceste instrumente online îți calculează salariul, concediile și vechimea

Ar trebui să le citești

Ești salariat? Fă-ți temele!

Ești salariat? Nu uita, suntem în România și erorile pot apărea la tot pasul, asta dacă, pe undeva, nu vorbim și despre o rea credință. În loc să luăm de bun tot ceea ce primim, mai bine ne facem și noi calculele noastre, adică ne facem temele.

Privat și stat

Indiferent că lucrezi în sectorul privat, în educație, sănătate, administrație publică etc., nu îți strică niciodată o a doua părere asupra sumelor salariale pe care le ai de primit.

Ce poți calcula?

Indemnizațiile de concediu de odihnă, de creștere a copilului sau de concediu medical ori salariul, pot fi calculate din câteva click-uri. Instrumentele online despre care veți citi mai jos sunt indispensabile pentru orice angajat din România, folosiți-le cu încredere.

Calculatoare

Există în acest moment mai multe soluții online prin intermediul cărora putem verifica dacă salariul pentru munca prestată este calculat corect, ori dacă sumele pe care le primim pentru diversele concedii sunt cele reale. Instrumentele online spre care site-ul pentruprieteni.com face trimitere vă permit să vă calculați nu doar salariul pe anul 2017, ci și valoarea indemnizației pentru concediul de odihnă, de creștere a copilului sau a celui medical, etc.

Intuitive și rapide

Nu ai nevoie de o a doua facultate pentru a putea folosi instrumentele online pe care ți le recomandăm noi. O completare cu datele corecte a câtorva câmpuri din aplicațiile online te poate asigura de faptul că nu a ciupit nimeni din drepturile tale. Aplicațiile te avertizează dacă există erori în completarea câmpurilor, permițând tipărirea fluturașului rezultat. Pentru a putea să le folosiți aveți nevoie de o conexiune decentă la internet, un computer dotat cu un browser actualizat și puțină răbdare. Acestea pot fi utilizate indiferent de sistemul de operare care rulează pe dispozitivul vostru. Nu va fi nicio problemă dacă folosiți Linux, Windows sau Android.

Acestea pot fi utilizate indiferent de sistemul de operare care rulează pe dispozitivul vostru. Nu va fi nicio problemă dacă folosiți Linux, Windows sau Android.

6 Aplicații utile

Vă propunem șase unelte online care vă vor ajuta în demersurile voastre.

Calculator salariu cadre didactice
Calculator salarii 2021
Calculator Vechime

Calculator Concediu de Odihnă
Calculator Concediu Medical
Calculator Concediu Creștere Copil

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole