vineri, august 7, 2020

Ești salariat? Aceste instrumente online îți calculează salariul, concediile și vechimea

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care...

Ești salariat? Fă-ți temele!

Ești salariat? Nu uita, suntem în România și erorile pot apărea la tot pasul, asta dacă, pe undeva, nu vorbim și despre o rea credință. În loc să luăm de bun tot ceea ce primim, mai bine ne facem și noi calculele noastre, adică ne facem temele.

Privat și stat

Indiferent că lucrezi în sectorul privat, în educație, sănătate, administrație publică etc., nu îți strică niciodată o a doua părere asupra sumelor salariale pe care le ai de primit.

Ce poți calcula?

Indemnizațiile de concediu de odihnă, de creștere a copilului sau de concediu medical ori salariul, pot fi calculate din câteva click-uri. Instrumentele online despre care veți citi mai jos sunt indispensabile pentru orice angajat din România, folosiți-le cu încredere.

Calculatoare

Există în acest moment mai multe soluții online prin intermediul cărora putem verifica dacă salariul pentru munca prestată este calculat corect, ori dacă sumele pe care le primim pentru diversele concedii sunt cele reale. Instrumentele online spre care site-ul pentruprieteni.com face trimitere vă permit să vă calculați nu doar salariul pe anul 2017, ci și valoarea indemnizației pentru concediul de odihnă, de creștere a copilului sau a celui medical, etc.

Intuitive și rapide

Nu ai nevoie de o a doua facultate pentru a putea folosi instrumentele online pe care ți le recomandăm noi. O completare cu datele corecte a câtorva câmpuri din aplicațiile online te poate asigura de faptul că nu a ciupit nimeni din drepturile tale. Aplicațiile te avertizează dacă există erori în completarea câmpurilor, permițând tipărirea fluturașului rezultat. Pentru a putea să le folosiți aveți nevoie de o conexiune decentă la internet, un computer dotat cu un browser actualizat și puțină răbdare. Acestea pot fi utilizate indiferent de sistemul de operare care rulează pe dispozitivul vostru. Nu va fi nicio problemă dacă folosiți Linux, Windows sau Android.

Acestea pot fi utilizate indiferent de sistemul de operare care rulează pe dispozitivul vostru. Nu va fi nicio problemă dacă folosiți Linux, Windows sau Android.

6 Aplicații utile

Vă propunem șase unelte online care vă vor ajuta în demersurile voastre.

Calculator salariu cadre didactice
Calculator salarii 2019
Calculator Vechime

Calculator Concediu de Odihnă
Calculator Concediu Medical
Calculator Concediu Creștere Copil

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Cum afli dacă ți-a fost spart contul de Facebook?

Din două mișcări și în câteva clipe poți descoperi dacă ți-a fost spart contul de Facebook și, eventual, poți să dai și de făptași. Indiferent dacă ai bănuieli sau nu despre vreo astfel de acțiune căreia să-i fi căzut victimă, îți recomandăm să faci o verificare
2,452FaniÎmi place
342CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ți-ai șters fotografiile din greșeală de pe telefon? Le recuperezi integral, fără aplicații suplimentare sau costuri

Dacă ai șters fotografiile de pe telefonul mobil, nu este totul distrus. Le poți recupera imediat, fără costuri sau aplicații care îți promit marea cu sarea.

Află cum stai cu inteligența. Câteva aplicații care susțin că îți măsoară IQ-ul, gratuit

Vrei să afli cum stai cu inteligența? Dacă vrei să afli cum stai cu inteligența, ai nimerit unde trebuie....

În curând, Ubuntu Web alternativă la Chrome OS

Ubuntu Web este un proiect pe cale de a deveni realitate, demarat de Rudra Saraswat. Acest tânăr dezvoltator a lansat deja Ubuntu Unity Remix și Ubuntu Education (UbuntuEd).

Nu ar trebui să publici poze cu tine pe Facebook, Instagram și pe alte rețele de socializare

Bombardați cu poze Trăim vremuri în care unii fac poze chiar și în baie sau răstigniți pe mașina de...

10 servicii și unelte gratuite, utile cadrelor didactice în rezolvarea multor probleme

Cadrele didactice au la dispoziție numeroase servicii și unelte online gratuite care le pot fi de mare ajutor în diverse situații.
806 Shares
Copy link
Powered by Social Snap