3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

În acest mod activezi Dark Mode în Facebook Messenger. Durează 5 secunde

Ar trebui să le citești

Dark Mode în Facebook Messenger

Funcția Dark Mode este relativ recent introdusă în aplicația Messenger de echipa Facebook. În cazul multor alte aplicații cunoscute, tema întunecată este disponibilă de multă vreme. Ne referim la YouTube, Twitter, iOS etc.

În atenție

Pentru că Facebook știe să atragă atenția asupra unor noutăți implementate în aplicațiile pe care le deține, s-a creat un mare tam-tam în ultima vreme. Până nu demult, utilizatorii erau forțați să facă fel și fel de scamatorii dacă doreau să își activeze tema întunecată. Meniul întunecat pare să fi luat ochii multor utilizatori. În fapt, tema întunecată este mai mult o chestiune de gusturi, aceasta nu aduce funcții noi, cel puțin în prezent.

Cum activezi?

Activarea aceste funcții se realizează foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Messenger, apoi să atingi fotografia de profil din meniul principal. Vei fi redirecționat pe pagina personală de Facebook Messenger unde vei avea posibilitatea de a bifa opțiunea Dark Mode. La data redactării acestui material, această funcție era așezată în primul rând. Dat fiind faptul că, în timp, Facebook poate rearanja pictogramele/setările, te invităm să acorzi un pic de atenție acestui meniu.

Cum dezactivezi?

Anularea Dark Mode se face prin debifarea/dezactivarea butonului mai sus menționat. Este la fel de simplu. Cei care nu doresc să folosească meniul de culoare neagră, se pot astfel întoarce la cel clasic în doar două secunde.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole