34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Mai poate fi Netflix accesat gratuit?

Ar trebui să le citești

Netflix

Netflix, pentru o lungă perioadă de timp, după cum am scris aici, a putut fi accesat gratuit de către cei care doreau să își facă o părere asupra conținutului platformei. Cei de la Netflix urmăreau, prin această mișcare, să își facă cunoscută platforma într-o țară în care puțini acceptau să plătească pentru filme și seriale. Să nu uităm, nu puțini sunt românii fani ai site-urilor de producții piratate sau a site-urilor de torrente.

Pentru 30 de zile…

Astfel, pentru 30 de zile, doritorii puteau să vizioneze oricâte filme și seriale doreau. Din start, primeau acces la beneficiile pe care opțiunea de 10 euro le oferea. Cu alte cuvinte, accesul la platformă era permis de pe două dispozitive simultan. În plus, rezoluția filmelor și serialelor era de 1920 cu 1080, adică Full HD. Dacă nu doreai ca Netflix să își retragă banii la finalul perioade gratuite trebuia să anulezi abonamentul în ultimele zile ale perioadei de încercare.

În prezent

În prezent, Netflix a renunțat la a mai oferi cele 30 de zile gratuite celor care își făc cont pe platformă. Decizia a fost pusă în practică la începutul anului 2020. Din păcate, situația a rămas neschimbată.

Netflix nu oferă perioade de testare gratuită, dar ai opțiunea de a schimba abonamentul sau de a anula online oricând dacă decizi că nu-ți place serviciul Netflix. Fără contract, fără taxe de anulare, fără obligații.

Sursa: aici

Singura soluție

Pentru a avea acces la preț redus la conținutul Netflix ați putea partaja contul cu alte persoane. Atenție la limita de 4 persoane care pot accesa platforma simultan.

Abonamente

Indiferent de planul ales, conținutul poate fi accesat de pe orice computer care rulează macOS, distribuții Linux sau Windows. Desigur, poți folosi aplicațiile dedicate de pe smart TV, telefoane, Windows 10 și tablete.

Concluziile pentruprieteni.com

Netflix era un vis pentru români, asta până nu de mult. Aparent, prețul abonamentului pare ridicat, dar calitatea pe care Netflix o oferă își merită toți banii. Desigur, poți să vezi filmele de pe torrent sau de pe fel și fel de site-uri dubioase, adică să îți supui computerul unor viruși foarte periculoși, dar și legii. Nu știu dacă se merită riscul, altfel guști un film la calitate maximă și în condiții sigure.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole