3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Cum poți avea acces gratuit și legal la filmele, serialele și documentarele de pe Amazon Prime Video

Ar trebui să le citești

Acces gratuit și legal

Amazon Prime Video oferă acces gratuit și legal la toate producțiile oferite de platforma de streaming. Dacă nu știai deja, află de aici ce este Prime Video și de ce echipa pentruprieteni.com consideră că este cea mai bună alternativă la Netflix.

Toți cei interesați de oferă irezistibilă a celor de la Amazon beneficiază gratuit de o perioadă de 14 de zile de testare. Oricând în această perioadă de încercare, fără niciun fel de obligație financiară, utilizatorii pot anula abonarea.

Pentru a beneficia de cele 14 zile gratuite, orice doritor va trebui să își facă un cont pe site. Asta este tot, nimic mai mult. Sunt necesare câteva date personale (mail, număr de telefon) precum și un card bancar valid.

14 lei lunar

Dacă Prime Video te-a convins și vrei să rămâi abonatul platformei și după perioada de încercare, scurt și la obiect, vei fi taxat cu 14 lei pe lună. Practic, vei mai beneficia de încă o reducere promoțională, cei de la Amazon au redus prețul abonamentului la jumătate, de la 28 la 14 lei. Este mai mult decât ieftin iar producțiile pe care le poți viziona pe platformă își merită toți bani.

Asta primești

  • În perioada de încercare, cât și după, primești acces nelimitat la conținutul platformei: seriale, filme, documentare;
  • maxim 3 utilizatori pot urmări simultan de pe 3 dispozitive diferite;
  • Conținutul poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor dedicate existente pe Android și iOS, prin intermediul oricărui browser web modern, indiferent dacă rulezi macOS, vreo distribuție Linux sau Windows 10;

Ce fac după 30 de zile?

După 30 de zile de la activarea contului, ai două posibilități:

  • Varianta A – închizi contul, de preferință în a 29-a zi pentru a nu fi taxat;
  • Varianta B – continui să accesezi site-ul, devenind abonat al Amazon Prime Video. Oricând te poți răzgândi și poți anula abonamentul urmând instrucțiunile de aici.

Mai multe?

Mai multe, aici.

Accesează AMAZON PRIME VIDEO

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole