7 C
București
joi, februarie 29, 2024

Poți să slăbești mai ușor cu ajutorul acestor instrumente gratuite

Ar trebui să le citești

Vrei să slăbești

Mai nou, dacă vrei să slăbești, poți beneficia de ajutorul unor instrumente noi, gratuite și utile. Pierderea kilogramelor presupune multă voință, informație și, de ce nu, bani. Vorbim despre bani pentru sală,  pentru diverse echipamente și dietă adaptată. Bineînțeles, depinde de organismul fiecăruia, de susținerea de care beneficiază și de motivație. Noi îți recomandăm 7 instrumente online care te pot ajuta să-ți îndeplinești scopul.

Primul pas

Pentru început, aici poți găsi câteva cărți care te pun în temă. De asemenea, sugestii privind aparatele de fitness care îți pot fi utile, găsești aici.

Clarificare

Ceea ce îți recomandăm noi reprezintă instrumente online sau aplicații care te pot ajuta în această grea bătălie. Acestea sunt disponibile prin intermediul unor aplicații pentru dispozitive mobile, Android sau iOS, ori prin intermediul browserului web, indiferent dacă folosești Linux, Windows sau iOS. Trebuie să mai știi și că ordinea în care sunt prezentate este aleatorie.

Calorie Counter – MyFitnessPal

Aplicația se laudă cu aproximativ 50 de milione de descărcări și 1,9 milioane de review-uri dar și cu un rating total de 4,6. Calorie Counter – MyFitnessPal conține o bază de date uriașă ce îți pune la dispoziție informații despre sute de mii de alimente. În plus, softul vine și cu o funcție de scanare a codului de bare disponibil pe ambalajele acestor alimente. Aplicația îți calculează, printre altele, și câte calorii are alimentul pe care îl consumi, în funcţie de gramaj. Evident, faptul că am ales MyFitnessPal drept primă recomandare ar trebui să vă spună multe.

My Food Diary

My Food Diary este o altă aplicație cunoscută care vine cu o bază de informații și funcții extrem de utile. Aceasta, la finalul zilei, realizează un sumar al alimentelor consumate şi îţi atrage atenţia acolo unde mai ai de lucrat. Ușor de utilizat și rapidă, My Food Diary este o a doua opțiune pentru cei ce au nevoie de ajutor.

7 (7-Minutes Workout)

Aplicația, un fel de antrenor personal, îți recomandă exerciții care îți lucrează corpul, realizabile în 7 minute și care nu îți solicită corpul prea mult. Nota celor peste 74.000 de review-uri este de 4.5, aplicația primind multe laude și a fost descărcată de peste 10 milioane de ori. Tot ce trebuie să faci este să te ții de exercițiile propuse și să instalezi 7-Minutes Workout.

Lose It

Lose It are 5 milioane de descărcări și o medie a notelor primite din partea utilizatorilor săi de 4.4. Poți realiza un plan de slăbire personalizat și te poți baza pe un site foarte util care este adus de aplicație. Te poți conecta și cu alți utilizatori, poți folosi diverse aplicații, poți să ții evidența caloriilor consumate și să găsești informații nutriționale despre diverse alimente.

YouTube

Vă recomandăm 2 canale YouTube care vă vor ajuta mult.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole