9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024

Prime Video – alternativa perfectă la Netflix. Merită!

Ar trebui să le citești

Prime Video

Prime Video este, asemeni Netflix, un super serviciu de streaming video care, de data aceasta, aparține Amazon. Sute de filme, documentare, emisiuni și seriale cu subtitrare în limba română pentru adulți și copii sunt disponibile tuturor celor care sunt dispuși să scoată din buzunar 14 lei.

Conținutul platformei poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor dedicate existente pe Android și iOS sau pe smart TV, prin intermediul oricărui browser web modern, indiferent dacă rulezi macOS, vreo distribuție Linux sau Windows 10. Producțiile pot fi descărcate și vizionate ulterior.

Poți avea 30 de zile gratuite

Citește detalii aici despre cum poți încerca pentru 30 de zile Amazon Prime Video.

Netflix…

Nu puțini sunt utilizatorii Netflix care se plâng de scăderea calității serialelor și filmelor existente pe platformă. Netflix, asta de la o vreme, pare că a instituit o regulă nouă: cantitatea în defavoarea calității. Cu alte cuvinte, ai extrem de multe titluri care nu surprind cu nimic în încercarea de a reîncălzi ciorba. Deigur, poate fi și o chestiune de gust.

Să mai punem la socoteală dispariția de pe platformă a unor documentare, seriale și filme artisitice care chiar meritau interesul și banii?

Pe Prime Video

Amazon Prime Video a intrat în atenția pentruprieteni.com la începutul anul trecut. Lipsa traducerii în liba română, oferta redusă de titluri, ne-au determinat să ne rezumăm la perioada de încercare. În acest moment, lucrurile s-au schimbat radical. Abundă de seriale și filme traduse în română.

Interfața grafică este rapidă, intuitivă și modernă, realizată în stilul celei de la Netflix. Așadar, nu o să aveți probleme legate de adaptare.

E altceva

Producțile Amazon diferă din multe puncte de vedere de marea masă a producțiilor Netflix. Sunt originale, vin cu povești mai lucrate, par mai bine realizate și mai muncite. Acestea nu îți dau senzația de mult și prost, de filme și seriale de categoria C, D, E. Pe lângă acest aspect, pe Prive Video găsești numeroase filme și seriale de top, cunoscute și apreciate, care nu sunt realizate de Amazon dar pentru care aceștia au dreptul de difuzare.

Ce super filme și seriale am găsit

Lista acestor producții este uriașă. Am selectat producții precum: Dr. House, Filmele noi din seria Strar Trek, Blis, Battlestar Galactica, Star Trek Picard, The Expanse, Them, Solos, Heroes, Chicago Fire, Downton Abbey, The Grand Tour, The Teror etc.

Accesează aici

Link direct. Link cu gratuitate pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole