0.6 C
München
miercuri, aprilie 1, 2020

Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com – descarcă wallpapere 4k

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cele mai bune motoare de căutare educaționale. Studii, cărți și resurse de calitate pentru profesori, elevi și studenți

Motoare de căutare educaționale Îți oferim o listă argumentată cu motoare de căutare educaționale care îți pot fi utile...

Sketched Ubuntu

„Sketched Ubuntu”, un alt mic proiect de vacanță al pentruprieteni.com. Pe moment, lucrăm de zor la randarea unor wallpapere noi. Sperăm să vă placă, să le utilizați ori să le distribuiți. Bineînțeles, dacă aveți solicitări sau idei, nu ezitați, nu vă costă nimic în ambele situații. Încă ceva! Este de la sine înțeles că unele randări sunt mai reușite decât altele, că unele plac mai mult și am putea continua așa… . Să nu uităm, în esență, vorbim de o chestiune ce ține de gusturile fiecăruia.

Unde poți vedea colecția

Poate termenul „colecție” este prea pretențios pentru lucrările de față. Noi, oricum, avem de gând să le folosim la articolele viitoare de pe pentruprieteni.com.

Accesează aici „Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com”

Două recomandări

  • Lucrările au fost realizate la rezoluții 4k. Așadar, îți recomandăm să le vizualizezi prin intermediul unui PC. Ecranul telefonului este mult prea mic iar cei de la flickr nu au niciun fel de adaptare.
  • Dacă vrei să testezi un astfel de Wallpaper, cea mai ok metodă este să îl descarci și să îl setezi ca atare pe desktop. O să vezi cum se cam schimbă totul.

Dacă tot

Dacă tot vizualizezi albumul „Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com”, îți mai recomandăm să arunci o privire și asupra a încă două albume: Sketched Linux, by pentruprieteni.com și Linux Inside. Ne interesează și o opinie sinceră.

Licența

Licența sub care sunt livrate wallpaperele din albumul ”Sketched Linux by pentruprieteni.com” este aceasta: Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0). Cu alte cuvinte, pot fi descărcate și redistribuite în orice mediu și format, remixate, transformate, în condițiile în care faceți trimitere spre autori. Detalii suplimentare, aici.

More articles

Unde se află Linux la final de 2019

2019 s-a dorit a fi anul Linux. Cel puțin pe desktop, 2019 nu a adus schimbări importante. În schimb, sisteme de operare Linux se află instalate pe cele mai importante 500 de supercomputere ale prezentului.

AM DORI SĂ FII IMPLICAT

Ți-a plăcut materialul? îți sugerăm să îl distribui pe rețelele de socializare, sparge cenzura. Mulțumim.

2,412FaniÎmi place
330CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Cum să urmărești răspândirea coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19 Deceniul doi al secolului XX pare a intra în istorie cu eticheta de coronavirus COVID-19. Trăim,...

Câteva informații despre viitorul Linux Mint 20

Linux Mint 20 va fi următoare versiune a celebrei și intens utilizatei distribuții GNU/Linux.

Câteva distribuții Linux de testat pe perioada carantinei

Da, știm. În prezent, sunt sute de distribuții Linux, care mai de care mai interesante și enigmatice.

Aplicații gratuite* pe care profesorii, elevii și studenții le pot folosi în timpul orelor online

Trăim vremuri în care cursurile online sunt la mare căutare. Dintr-o dată, aplicațiile care permit videoconferința au devenit o necesitate. Din păcate, sunt puține opțiunile gratuite, cele mai multe softuri impunând fel și fel de limitări.

GNOME 3.36 continuă schimbarea direcției. Îmbunătățirile sunt evidente

Asemeni Lomiri, Gnome este un mediu grafic puternic, intuitiv și interesant. Versiunea 3.36, lansată la mijlocul lunii martie, după 6 luni de dezvoltare, ne arată o schimbare a direcției.
75 Shares
Copy link
Powered by Social Snap