sâmbătă, ianuarie 9, 2021

Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com – descarcă wallpapere 4k

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Sketched Ubuntu

„Sketched Ubuntu”, un alt mic proiect de vacanță al pentruprieteni.com. Pe moment, lucrăm de zor la randarea unor wallpapere noi. Sperăm să vă placă, să le utilizați ori să le distribuiți. Bineînțeles, dacă aveți solicitări sau idei, nu ezitați, nu vă costă nimic în ambele situații. Încă ceva! Este de la sine înțeles că unele randări sunt mai reușite decât altele, că unele plac mai mult și am putea continua așa… . Să nu uităm, în esență, vorbim de o chestiune ce ține de gusturile fiecăruia.

Unde poți vedea colecția

Poate termenul „colecție” este prea pretențios pentru lucrările de față. Noi, oricum, avem de gând să le folosim la articolele viitoare de pe pentruprieteni.com.

Accesează aici „Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com”

Două recomandări

  • Lucrările au fost realizate la rezoluții 4k. Așadar, îți recomandăm să le vizualizezi prin intermediul unui PC. Ecranul telefonului este mult prea mic iar cei de la flickr nu au niciun fel de adaptare.
  • Dacă vrei să testezi un astfel de Wallpaper, cea mai ok metodă este să îl descarci și să îl setezi ca atare pe desktop. O să vezi cum se cam schimbă totul.

Dacă tot

Dacă tot vizualizezi albumul „Sketched Ubuntu by pentruprieteni.com”, îți mai recomandăm să arunci o privire și asupra a încă două albume: Sketched Linux, by pentruprieteni.com și Linux Inside. Ne interesează și o opinie sinceră.

Licența

Licența sub care sunt livrate wallpaperele din albumul ”Sketched Linux by pentruprieteni.com” este aceasta: Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0). Cu alte cuvinte, pot fi descărcate și redistribuite în orice mediu și format, remixate, transformate, în condițiile în care faceți trimitere spre autori. Detalii suplimentare, aici.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Cum poți vizita gratuit sute de muzee prestigioase și mii de expoziții uimitoare din întreaga lume

Sute de muzee și mii de expoziții Sunt sute de muzee și mii de expoziții uimitoare care îți stau la dispoziție. Acest lucru este posibil...
2,455FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

75 Shares
Copy link
Powered by Social Snap