vineri, iunie 5, 2020

Super aplicații pentru meditații. Își fac treaba când ești stresat, anxios, lipsit de concentrare și obosit

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cele mai bune motoare de căutare educaționale. Studii, cărți și resurse de calitate pentru profesori, elevi și studenți

Motoare de căutare educaționale Îți oferim o listă argumentată cu motoare de căutare educaționale care îți pot fi utile...

Aplicații pentru meditații

Echipa pentruprieteni.com îți face câteva recomandări de aplicații pentru meditații. Acestea își fac treaba atunci când dorești să scapi de zgomotul lumii și să petreci mai mult timp cu tine însuți. Softurile sunt disponibile pe Android și iOS și pot deveni un must have. Chiar dacă unele sunt contra cost, puteți, și asta fără probleme, să vă descurcați de minune doar cu funcțiile și ședințele gratuite.

La ce vă ajută aceste aplicații?

Practic, de la caz la caz, softurile spre care facem trimitere:

  • reduc stresul și anxietatea;
  • permit un somn mai bun;
  • reduc oboseala;
  • îți pot crea o stare de fericire;
  • te pot ajuta să te concentrezi mai bine și să îți îmbunătățești performanțele;
  • îți cresc stima de sine și mulțumirea interioară.

Calm

  • Save

Calm este una dintre cele mai elegante aplicații de acest gen, are peste 10 milione de descărcări și dispune de o bibliotecă cu mult conținut. Este bine structurată pe categorii și subcategorii, oferă ghiduri de meditații, povești de adormit, exerciții de respirație, muzică pentru concentrare, relaxare și somn. Aplicația este liberă pentru descărcare și utilizare dar dispune și de funcții contra cost – cam peste 199 de lei an. Stați liniștiți, lipsa funcțiile premium nu vă va afecta prea mult experiența de utilizare.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Aura

Aura oferă programe de meditații zilnice, antrenament de viață, sunete de natură, povești și muzică, toate personalizate în funcție de starea de spirit pe care o selectați atunci când deschideți aplicația. Există, în plus, o opțiune pentru a-ți urmări stările de spirit și a analiza tiparele în ceea ce te simți.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Simple Habit

Cu o interfață calmă și relaxantă, cu o secțiune de meditații fabuloasă, această aplicație o să vă prindă ușor. Puteți naviga prin sesiuni de concentrare, de construit relații, de reducere a anxietății, inclusiv a cea provocată de Coronavirus, puteți primi ajutor de la experți, despre familie, dragoste și multe altele. Este un soft util și pentru șoferi. Din păcate, doar câteva sesiuni sunt gratuite.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Sattva

Sattva, o aplicație originală, este perfectă pentru cei cu înclinații spre misticism și istorie. Aceasta oferă „sunete sacre, cântări, mantre și muzică ale savanților sanscriti.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Smiling Mind

Cu peste 4 milioane de descărcări, aplicația este complet gratuită și oferă sute de programe de meditații. Acestea sunt organizate în programe structurate precum Fundații Mindful (42 de sesiuni), Somn (6 sesiuni), Relații (13 sesiuni) și Loc de muncă (41 de sesiuni) etc. În medie, durata acestor sesiuni este de 15 minute. Acest soft este și alegerea noastră.

Smiling Mind se adresează și mediul educațional. Profesorii, elevii dar și studenții au programe dedicate care pot fi folosite chiar în sala de clasă.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Stop, Breathe & Think

Dacă explorați „Toate sesiunile”, puteți accesa meditațiile gratuite într-un singur loc, cam 30 de sesiuni. De asemenea, softul are peste 4.5 milioane de descărcări și se adaptează la starea ta de spirit pentru a propune sesiunea de meditaţie de care ai nevoie.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Insight Timer

Insight Timer are, în medie, 4,7 milioane de utilizatori și permite oricui să încarce sesiuni de meditații. În plus, utilizatorii pot crea grupuri sau se pot conecta cu alții pentru a se bucura de experiențele lor cu meditația.

Descarcă pentru Android

Mergi spre site

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Acționează acum! Așa verifici dacă angajatorul îți plătește contribuțiile la stat

Contribuțiile, o problemă În România secoluluiu XXI, plata sumelor pe care angajatul le datorează statului este o adevărată problemă. Un procentaj uriaș din firmele care...
2,450FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mare atenție! VIDEO – Wallpaper-ul care îți poate crea probleme –

Deși pare greu de crezut, o simplă imagine setată ca wallpaper poate face ca unele telefoane cu Android să devină inutilizabile.

Redcore Linux Hardened 2004 „Neptune” a fost lansat. Bucură-te!

Redcore 2004 Redcore Linux Hardened 2004, nume de cod „Neptune”, a fost lansat. După 9 luni de dezvoltare, imaginea...

GTA 5 poate fi descărcat gratuit pentru o perioadă limitată. Vezi și alte surprize

GTA 5 Cine nu a auzit de celebrul joc GTA 5? Până pe 21 mai, cei de la Epic...

Sugestii și trucuri pentru profesorii care predau online. Nu le ignora

Sugestii și trucuri Am pregătit o scurtă listă cu sugestii și trucuri de care profesorii ar trebui să țină...

Zoom, trucuri și idei pentru profesori, elevi și studenți

Zoom Zoom este una dintre cele mai folosite, utile și, de ce nu, controversate aplicații pentru realizarea de conferințe...
47 Shares
Copy link
Powered by Social Snap