23.9 C
București
miercuri, aprilie 10, 2024

Te obosește motorul de căutare Google? Vezi 4 alternative excelente

Ar trebui să le citești

Alternative la Google

Poate nu știai dar sunt numeroase alternative la cel mai utilizat motor de căutare al momentului, despre Google este vorba. Cel puțin în spațiul românesc, acestea nu sunt așa de cunoscute, poate și datorită faptului că rezultatele pe care le oferă nu sunt de multe ori adaptate. Cu toate acestea, nu strică să cunoști că mai există viață și în afara Google.

Bing

Popular prin SUA, Bing reprezintă principala alternativă comercială la Google. Interfața este curată, clară, plăcută, iar rezultatele în limba română sunt destul de concise. Uneletele pe care ți le pune la dispoziție își găsesc rapid utilitatea. Trebuie spus faptul că Bing se folosește de rezultatele oferite de motorul de căutare al celor de la Yahoo. Ca să fim sinceri, atunci când Google ne obosește, folosim Bing, și asta se întâmplă din ce în ce mai des.
Vizitează Bing.

Yahoo

Acest motor de căutare s-a născut cu mult înainte de Google. Conform statisticilor, Yahoo este cel de-al treilea motor de căutare din lume, dacă ne raportăm la numărul de utilizatori. Ca și în cazul Bing, rezultatele s-ar putea să nu fie chiar așa de concise, cu toate acestea, pentru căutări în limbile de circulație internațională, Yahoo este o alternativă viabilă.
Accesează Yahoo.

DuckDuckGo

DuckDuckGo reprezintă prima opțiune pentru utilizatorii care țin la intimitate. Dezvoltatorii susțin că acest site nu te urmărește, asta chiar dacă rezultatele căutărilor sunt oferite prin intermediul Google.
Accesează DuckDuckGo de aici.


Qwant

Qwant este un alt motor de căutare orientat spre respectarea intimității, care promite că nu îți urmărește activitatea. Vă recomandăm să îl testați, rezultatele pe care le oferă chiar sunt relevante, interfața și funcțiile pe care ți le pune la dispoziție sunt productive și interesante.
Vizitează qwant.com.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole