luni, iulie 6, 2020

Te obosește motorul de căutare Google? Vezi 4 alternative excelente

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

Alternative la Google

Poate nu știai dar sunt numeroase alternative la cel mai utilizat motor de căutare al momentului, despre Google este vorba. Cel puțin în spațiul românesc, acestea nu sunt așa de cunoscute, poate și datorită faptului că rezultatele pe care le oferă nu sunt de multe ori adaptate. Cu toate acestea, nu strică să cunoști că mai există viață și în afara Google.

Bing

Popular prin SUA, Bing reprezintă principala alternativă comercială la Google. Interfața este curată, clară, plăcută, iar rezultatele în limba română sunt destul de concise. Uneletele pe care ți le pune la dispoziție își găsesc rapid utilitatea. Trebuie spus faptul că Bing se folosește de rezultatele oferite de motorul de căutare al celor de la Yahoo. Ca să fim sinceri, atunci când Google ne obosește, folosim Bing, și asta se întâmplă din ce în ce mai des.
Vizitează Bing.

Yahoo

Acest motor de căutare s-a născut cu mult înainte de Google. Conform statisticilor, Yahoo este cel de-al treilea motor de căutare din lume, dacă ne raportăm la numărul de utilizatori. Ca și în cazul Bing, rezultatele s-ar putea să nu fie chiar așa de concise, cu toate acestea, pentru căutări în limbile de circulație internațională, Yahoo este o alternativă viabilă.
Accesează Yahoo.

DuckDuckGo

DuckDuckGo reprezintă prima opțiune pentru utilizatorii care țin la intimitate. Dezvoltatorii susțin că acest site nu te urmărește, asta chiar dacă rezultatele căutărilor sunt oferite prin intermediul Google.
Accesează DuckDuckGo de aici.


Qwant

Qwant este un alt motor de căutare orientat spre respectarea intimității, care promite că nu îți urmărește activitatea. Vă recomandăm să îl testați, rezultatele pe care le oferă chiar sunt relevante, interfața și funcțiile pe care ți le pune la dispoziție sunt productive și interesante.
Vizitează qwant.com.

MAI MULTE ARTICOLE

Ubuntu 20.04 LTS, cel mai bun de până acum

Ubuntu Ubuntu 20.04 LTS „Focal Fossa”, un sistem de operare dorit și așteptat cu sufletul la gură. S-au pus...

UTIL

Cursuri gratuite oferite de Google pentru cei care vor să își dezvolte cariera și compania

De ceva vreme, Google vine în întâmpinarea doritorilor cu numeroase cursuri gratuite, interesante și utile. Publicul țintă este format din toți cei interesanți:
2,452FaniÎmi place
339CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Serpent OS, o distribuție revoluționară creată de Ikey Doherty

Serpent OS Serpent OS este o nouă distribuție creată de Ikey Doherty, după ce acesta a părăsit echipa Solus...

openSUSE Leap 15.2 și Tumbleweed, tot ce trebuie să faci după instalare

Lansată pe 2 iunie 2020, openSUSE Leap 15.2 atrage interesul multor utilizatori de Linux prin noutățile aduse și despre care pentruprieteni.com a scris aici.

Bucură-te!!! openSUSE Leap 15.2 a fost lansat și vine cu inteligență artificială

Bucură-te, openSUSE Leap 15.2 este gata pentru descărcare, testare și instalare. Începând cu această versiune, conform notelor de lansare, disponibile aici, se face un pas important în zona AI.

Arc Menu 47 a fost lansat. Noutățile sunt importante

Arc Menu 47 Arc Menu este un app launcher disponibil pentru instalare în mediul grafic Gnome. Este popular și...

Ești sunat cu număr privat/ascuns? Aceasta este cea mai simplă metodă de a scăpa

Apelurile cu numere ascunse/private, în care identitatea celui care apelează este ascunsă, sunt, de cele mai multe ori, prilej de stres.
255 Shares
Copy link
Powered by Social Snap