0.8 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Teleskop, o aplicație gratuită, creată de un profesor, pentru cadrele didactice. Trebuie încercată

Ar trebui să le citești

Teleskop

Teleskop este o aplicație special concepută pentru cadrele didactice. Softul este realizat de o profesoară de matematică și se poate dovedi esențial, un must have pentru cei implicați în actul cunoașterii.

Teleskop (www.teleskop.ro) este o aplicație dedicată profesorilor, pentru utilizare independentă și gratuită, în scopul obținerii rapide a opiniei elevilor proprii.

Sistemul utilizat este unul întâlnit la aplicații similare din școlile europene, prin generarea pe telefonul profesorului a unui link și distribuirea acestuia către elevi la finalul orei, obținând aproape instantaneu răspunsuri la diverse chestionare. Folosim așadar facilitățile pe care tehnologia ni le pune la îndemână pentru a avea anonimitate totală a respondenților, rapiditate în colectarea răspunsurilor și ușurință în urmărirea procesului.

Feedback

Teleskop se adresează profesorului modern. Aici, echipa pentruprieteni.com, vă oferă o colecție de unelte educaționale despre care trebuie să citiți și să le utilizați.

Softul se concentrează pe partea de feedback. Acesta permite elevilor să transmită cadrului didactic un feedback sincer.

Deși aplicația ar putea să fie privită ca un semn de vulnerabilitate pentru breasla noastră, folosirea ei ar putea să ne dea, paradoxal, mai multă forță și credibilitate. Iar comunitatea pe care o așteptăm în jurul acestui proiect ar putea să participe la discuția publică mai amplă care are loc acum în școlile noastre despre ce înseamnă o oră reușită.

Descărcare

Teleskop este disponibil pe Android și iOS. De asemenea, platforma este accesibilă și pe site-ul aplicației.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole