duminică, ianuarie 10, 2021

Teleskop, o aplicație gratuită, creată de un profesor, pentru cadrele didactice. Trebuie încercată

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Teleskop

Teleskop este o aplicație special concepută pentru cadrele didactice. Softul este realizat de o profesoară de matematică și se poate dovedi esențial, un must have pentru cei implicați în actul cunoașterii.

Teleskop (www.teleskop.ro) este o aplicație dedicată profesorilor, pentru utilizare independentă și gratuită, în scopul obținerii rapide a opiniei elevilor proprii.

Sistemul utilizat este unul întâlnit la aplicații similare din școlile europene, prin generarea pe telefonul profesorului a unui link și distribuirea acestuia către elevi la finalul orei, obținând aproape instantaneu răspunsuri la diverse chestionare. Folosim așadar facilitățile pe care tehnologia ni le pune la îndemână pentru a avea anonimitate totală a respondenților, rapiditate în colectarea răspunsurilor și ușurință în urmărirea procesului.

Feedback

Teleskop se adresează profesorului modern. Aici, echipa pentruprieteni.com, vă oferă o colecție de unelte educaționale despre care trebuie să citiți și să le utilizați.

Softul se concentrează pe partea de feedback. Acesta permite elevilor să transmită cadrului didactic un feedback sincer.

Deși aplicația ar putea să fie privită ca un semn de vulnerabilitate pentru breasla noastră, folosirea ei ar putea să ne dea, paradoxal, mai multă forță și credibilitate. Iar comunitatea pe care o așteptăm în jurul acestui proiect ar putea să participe la discuția publică mai amplă care are loc acum în școlile noastre despre ce înseamnă o oră reușită.

Descărcare

Teleskop este disponibil pe Android și iOS. De asemenea, platforma este accesibilă și pe site-ul aplicației.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Convertește gratuit documente PDF în format Word, PPT, Excel, ePub sau imagini. Bonus: deblocare, parolare, unire, blocare

Convertește PDF Formatul PDF este puternic folosit în spațiul corporatist, de stat, în educație etc. pentru distribuirea informației într-o manieră rapidă și convenabilă. Folosirea acestui...
2,455FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

413 Shares
Copy link
Powered by Social Snap