20.3 C
București
vineri, aprilie 12, 2024

Un site foarte util pentru toți utilizatorii de Linux

Ar trebui să le citești

Linux App Store

Linux App Store este un hub online, gratuit, unde poți căuta aplicații după denumire și disponibilitate pe Snapcraft Store, pe site-ul Flathub sau în directorul AppImage. De ce? Pentru că așa e mai rapid. Ubuntu, de exemplu, arată doar aplicațiile disponibile în Software Store (aplicațiile din depozite și snap-uri). Iar Fedora arată doar aplicațiile din aplicațțile din depozite și cele de pe Flathub. Un magazin online precum Linux App Store trece peste toate aceste impedimente și ne pune la dispoziție toate aplicațiile.

Simplu de folosit, centralizat

Linux App Store vine cu un stil „Material Design” care îi dă un aspect dacă nu original, măcar familiar. Poți căuta aplicațiile după nume, poți filtra rezultatele după formatul pachetului, poți vedea aplicațiile actualizate recent sau le poți descoperi pe cele proaspăt adăugate. Rezultatele căutării sunt însoțite de câte o mică pictogramă care arată de unde provin. Când dăm click pe un rezultat vom fi redirecționați către „magazinul” software de unde provine respectiva aplicație.

Disponibil pe Github

Codul sursă al site-ului este disponibil gratuit pe Github. Acolo pot fi raportate eventualele probleme de funcționare sau se pot oferi sugestii de îmbunătățire.

Accesează Linux App Store (click aici)

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole