9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Această aplicație va optimiza consumul bateriei

Ar trebui să le citești

Laptop cu Ubuntu

Dacă ești utilizator Ubuntu, atunci aplicația despre care vom vorbi în cele ce urmează te va ajuta să optimizezi consumul bateriei laptopului.

Câteva ore în plus

Slimbook, companie care comercializează laptopuri și desktopuri cu Linux, îți oferă o aplicație cât se poate de utilă, menită să optimizeze consumul de energie atunci când laptopul nu este conectat la priză. Acest software ester simplu de utilizat, ușor de instalat și poate prelungi chiar cu câteva ore viața bateriei. Un applet situat pe bara superioară îți permite să schimbi între diferite moduri de utilizare a energiei, de la economisire a acesteia până la performanță maximă. Există, de asemenea, un mod avansat care îți permite să configurezi, să modifici și să aplici diverse alte optimizări ale bateriei.

Slimbook Battery 3

Deși acest instrument a fost creat pentru a fi utilizat pe laptopurile Slimbook, el funcționează fără probleme pe oricare alte modele, atâta timp cât ele rulează Ubuntu sau un sistem de operare derivat din acesta.

Ajută, dar nu garantează

Trebuie avut în vedere faptul că utilizarea acestui instrument nu reprezintă un mod garantat de a reduce consumul bateriei, dar cu siguranță ajută mai mult decât dacă nu s-ar folosi nimic.

Instalare Slimbook Battery 3 pe Ubuntu

Slimbook Battery 3 se poate instala din PPA-ul oficial de pe Launchpad. Adaugă acest PPA în Ubuntu cu ajutorul următoarei comenzi:

sudo add-apt-repository ppa:slimbook/slimbook

Apoi, instalează aplicația cu următoarea comandă:

sudo apt update && sudo apt install slimbookbattery

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole