7.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024

ElectronPlayer – un player de sine stătător pentru Netflix, Youtube, Hulu Twitch și Floatplane

Ar trebui să le citești

ElectronPlayer

ElectronPlayer, dacă decizi să îi faci un mic test, ar putea deveni o aplicație de care să nu te dezlipești de acum încolo. Softul este un „must have” care permite rularea unor servicii de streaming video precum: Netflix, Youtube, Hulu Twitch, Floatplane etc. Softul este gratuit, open source, plăcut și rapid. Folosește tehnologie web (JavaScript, HTML, CSS). Este de la sine înțeles că o să puteți accesa Netflix și Hulu doar dacă aveți un cont activ. Această regulă nu este valabilă pentru celelalte servicii.

O soluție

Pe Linux, pentru a accesa Netflix, ești nevoit să instalezi browserul celor de la Google. Despre Chrome știm că poate fi un mare devorator de resurse, fapt care poate fi destul de neplăcut. Dacă nu vrei acest browser pe distribuția ta, ElectronPlayer ar fi o soluție genială pentru a accesa serviciile de streaming amintite mai sus.

Avantaje

  • rulează pe numeroase distribuții Linux, pe macOS și Windows (parțial suportat)
  • suportă numeroase servicii de streaming video
  • permite setarea unei pagini de casă
  • dispune de modul picture-in-picture
  • permite rularea în mai multe ferestre
  • este gratuit
  • este open source
  • plăcut, modern și intuitiv

Instalare

Pe Linux, poate fi instalat prin intermediul snap suportat de distribuții precum: Arch Linux, CentOS, Debian, Deepin, elementary OS, Fedora, GalliumOS, KDE Neon, Kubuntu, Linux Mint, Lubuntu
Manjaro Linux, openSUSE, Parrot Security OS, Pop!_OS, Raspbian, Solus, Ubuntu, Xubuntu, Zorin OS etc. Fie că folosiți Magazinele de Aplicații, fie comanda de mai jos, important este să îi dați o șansă. Nu vă puteți face o opinie corectă fără să îl fi testat în prealabil.

sudo snap install electronplayer

Pentru instalarea pe macOS sau descărcarea pentru Windows, vă invităm să accesați acest link.

Concluzie

ElectronPlayer s-a comportat excelent pe Ubuntu 19.04 „Disco Dingo”. Modul în care se comportă și se simte ne determină sa îl recomandăm cititorilor pentruprieteni.com.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole