23.9 C
București
vineri, iunie 21, 2024

Modalități prin care afli cine deține un număr de telefon. Chiar funcționează!

Ar trebui să le citești

Număr de telefon

Este extrem de simplu să afli cine se află în spatele unui anumit număr de telefon de pe care ești apelat sau îți sunt trimise mesaje. Echipa pentrupriteni.com îți va prezenta 5 astfel de modalități la care poți recurge atunci când interacționezi cu un număr de telefon care nu se află în agenda ta.

Înainte de toate

Subiectul este unul de actualitate. Înainte de a lectura complet aceste sugestii, îți recomandăm să parcurgi și materialele de mai jos:

WhatApp/Telegram/Skype

Aplicația WhatApp poate fi folosită pentru a identifica vizual apelantul și numele pe care acesta și l-a trecut. Presupunem că datele trecute sunt reale și că respectivul număr de telefon este asociat cu un cont de WhatApp. Practic, salvezi numărul necunoscut în agendă și îl cauți pe aplicația de mesagerie. Există șanse reale ca poza de profil să ofere indicii asupra deținătorului numărului de telefon.

Identificarea unui cont asociat unui număr de telefon este posibilă și folosind aplicațiile Telegram, Skype etc. Adaugă numărul în aplicațiile respective și poți avea surprize atunci când vei verifica rezultatele.

Google

O metodă de forță brută constă în căutare pe Google (Bing/DuckDuckGo) a numărului de telefon care te apelează. Operațiunea este una de durată și, de cele mai multe ori, frustrantă. Cu toate acestea, ai șanse mari să identifici apelantul dacă acesta este asociat cu vreo firmă sau apare pe diverse site-uri, de obicei fiind reclamat pentru practici nu tocmai legale.

Facebook

Facebook îți permite să imporți contactele din agenda telefonică, fapt care poate fi de mare ajutor. Pe baza acestor contacte îți vor fi sugerate conturile de Facebook care sunt asociate numerelor de telefon pe care le ai în agendă. Aplicația mobilă este mai mult decât utilă în acest demers.

Poți, printre altele, să cauți numărul de telefon pe Facebook sau să încerci să găsești contul asociat respectivului număr folosind funcția de „Găsește contul”. Pur și simplu, introduci numărul de telefon și vezi dacă acesta este asociat cu vreun cont.

Site-uri web/aplicații

Oferta de site-uri care susțin că identifică persoana din spatele unui număr de telefon este extrem de generoasă. Am testat câteva și doar unul este demn de luat în considerare. În schimb, vă sugerăm și o aplicație.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole