22.9 C
București
duminică, mai 22, 2022

Openweather – o extensie GNOME pe care trebuie să o ai

Ar trebui să le citești

Openweather

Openweather, estensia GNOME pe care vă propunem să o utilizați, se află în topul descărcărilor, cât și în topul preferințelor noastre. Practic, prin informațiile pe care le afișează, aceasta oferă un plus de productivitate mediului grafic GNOME.

GNOME

Extensiile GNOME funcționează indiferent de distribuția pe care o utilezi, întregind sistemul de operare. Practic, le poți rula fără probleme dacă ești utilizator de Ubuntu, openSUSE, Fedora, etc.

Printre puținele

Openweather este printre puținele extensii pe care ne grăbim să le instalăm pe orice distribuție Linux care vine cu ambalaj GNOME. O considerăm a fi extrem de utilă, intuitivă, practică și performantă. Pentru noi, echipa pentruprieteni.com, Openweather este un „must have”.

Ce afișează

Cu Openweather poți afla cum se mai prezintă vremea în prezent și care va fi prognoza pentru viitor. Aplicația afișează temperatura, umiditatea, viteza vântului, presiunea atmosferică, arată ora la care soarele apune sau răsare, denumirea orașului/satului, după caz, chiar și strada. Practic, din acest punct de vedere, este mai mult decât complexă.

Setări

Setările sunt intuitive și îți permit numeroase ajustări. Printre altele, poți să afli care vor fi condițiile meteo chiar și peste 10 zile, să folosești text, iconițe, să modifici locația în care extensia își va afișa informațiile, să îți setezi unitățile de măsură pentru temperatură, presiune atmosferică, vânt etc.

pentruprieteni.com

Găsește locația

Extensia Openweather este demnă de remarcat și pentru faptul că îți găsește locația fără probleme. Nu putem asocia această informație, din păcate, și cu multe alte aplicații sau extensii de acest gen.

Descarcă

Openweather poate fi accesată aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Nu fă actualizarea la Windows 11! Treci pe Linux!

Windows 11 încearcă să forțeze o furișare tiptilă în viața utilizatorilor de Windows 10. A apărut din senin, aparent gratuit, ca o dovadă de bune intenții și de „next level” din partea Microsoft.
- Advertisement -

Cele mai noi articole