9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Spotify în România este disponibil pe Linux, macOS, Windows și Android, gratis sau la abonament

Ar trebui să le citești

Spotify

După Netflix, chiar dacă trebuie să păstrăm raporturile, un alt nume greu a intrat pe piața din țară. De ceva vreme, Spotify este disponibil și pe tărâmul mioritic. Fie că vrei să îl utilizezi gratuit, fie la abonament, Spotify este una dintre cele mai potrivite alegeri în materie de muzică online.

Linux, Windows, macOS sau Android

Serviciul Spotify este disponibil pe aceste platforme enumerate în subtitlul de mai sus. Aplicațiile se instalează destul de ușor. În funcție de platformă, apar diferențe mai mici sau mai mari, important este că acestea sunt pe deplin funcționale. Pe telefon, computer sau tabletă, Spotify rulează excelent.

Opțiuni

Puteți opta pentru o versiune gratuită, completă, dar cu inserțiuni publicitare, o versiune la abonament și un trial. Valoarea abonamenului este, rotunjind, de 5 euro, undeva în jur de 30 de lei lunar. Pentru început, vă recomandăm să testați versiunea trial.

Utilizatorii Linux

Dacă ești utilizator de Linux, logarea pe site te trimite automat spre o pagină în care îți este prezentat modul în care poți instala aplicația Spotify pe Ubuntu și Debian. Știm, desigur, că acest serviciu pune la dispoziție și clienților Linux o aplicație independentă. Pentru Ubuntu, aplicația Spotify este disponibilă ca pachet Snap și poate fi instalată prin intemediul Magazinului de Aplicați sau prin comanda de mai jos.

snap install spotify


Pentru a vedea cum se instalează pe Debian, îți recomandăm să accesezi acest link.

O funcție pentru mobil

O funcție care își va găsi o utilitate însemnată constă în posibilitatea de a controla, prin intermediul telefonlui mobil, muzica ce rulează pe PC. Deci, putem folosi mobilul precum o telecomandă.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole