29.2 C
București
luni, iunie 24, 2024

Trebuie să ai aceste aplicații în Ubuntu 18.04 LTS „Bionic Beaver”

apelați la  comentarii.

Ar trebui să le citești

Aplicații Ubuntu 18.04 LTS

Vă propunem o listă cu aplicații care își merită locul în noul Ubuntu 18.04 LTS „Bionic Beaver”. Acest ghid practic poate fi completat și de voi, apelați la  comentarii.

Recomandările noastre

 1. Google este prietenul Linux. Aplicații precum: Google Chrome, Google Earth, Google Music Manager, Google Voice and Video Chat, mod_pagespeed for Apache, Google Web Designer sunt aplicații extrem de utile.
 2. Ubuntu și Cumulus (indicator meteo) fac o echipă foarte bună.
 3. VLC Media Player nu mai are nevoie de nicio prezentare. O alternativă la fel de bună sunt și mpv Media Player sau Mplayer. Toate acestea pot fi instalate prin intermediul Centrului Software.
 4. Audacious, Sayonara, Cantata, Lollypop ori Tomahawk, Spotify, Voltra, reprezintă cinci exemple de playere muzicale care te vor cuceri.
 5. Skype este o soluție funcțională pe Ubuntu și trebuie avut în vedere.
 6. Prin Great Little Radio Player sau noul Gradio, relaxarea va fi la ea acasă.
 7. Nylas Mail sau Geary sunt două aplicații care îți permit să îți ții aproape conturile de mail. Pentru a coresponda pe multe zeci de rețele sociale, noi vă recomandăm mult lăudatul Franz.
 8. Pentru a nu te îmbolnăvi de atâta muncă, aplicația „Take a Break” este absolut necesar. Tu ai instalat-o?
 9. Vivaldi și Opera sunt alte două browsere web care vor rula excelent pe Ubuntu 18.04 LTS și care îți vor pune lumea la picioare.
 10. Toate ca toate, dar fără un firewall nu prea este viața sigură. O astfel de aplicație este absolut necesară, la fel ca și actualizarea sistemului de operare.
 11. Tot la capitolul siguranță, ar fi necesar și un antivirus. Măcar pentru siguranța prietenilor care folosesc Windows, instalează și așa ceva. Clam AV își face treaba acceptabil.
 12. Dacă ești pasionat de editare video sau fotografică, îți recomandăm: Gimp, Inskape, Lightworks sau Natron.
 13. Stacer este o aplicație ultra modernă, de nouă generație, care îți va permite să vezi dincolo de Ubuntu, adică să îl optimizezi precum un profesionist.

P.S.

Nu uita de TV-Maxe.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole