37.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

4 distribuții Linux de încercat în toamna lui 2020

Ar trebui să le citești

4 distribuții Linux

Echipa pentruprieteni.com vă propune spre testare 4 distribuții Linux care ne-au atras atenția. Acestea sunt mai puțin cunoscute, fiind la început de drum, dar promițătoare. Deoarece se află într-un stadiu incipient, vă recomandăm ca testarea să se facă utilizând o mașină virtuală. Desigur, testarea fără instalare, prin intermediul unui Live USB, ar putea fi o a două soluție.

dahliaOS

Conform dezvoltatorilor, dahliaOS este un sistem de operare modern, sigur, ușor, rodul combinării GNU/Linux și Fuchsia OS. Sistemul folosește containere, vine cu toate aplicațiile de care ai nevoie dar și cu Pangolin Desktop, suportă numeroase dispozitive și se arată a fi un proiect mai mult decât inovator.

https://dahliaos.io/

Hefftor Linux

Hefftor Linux are la bază Arco Linux și este conceput pentru stabilitate și stil. Sistemul este disponibil în 7 medii grafice și, de ce să nu recunoaștem, arată foarte modern și bine. Site-ul dezvoltatorului vine în ajutorul utilizatorilor cu numeroase informații, fapt care trebuie apreciat.

https://hefftor.xyz/

InstantOS

InstantOS este un sistem de operare care doar funcționează gata scos din cutie și ușor din punct de vedere al consumului. În plus, utilizatorul nu trebuie să treacă prin 10 facultăți Linux pentru a-l utiliza, este flexibil, modern și interesant. Desigur, este bazat pe Arch Linux.

https://instantos.io/

DXT2

Rapid, ușor și eficient, cam aceștia sunt termenii care ar putea caracteriza această distribuție. La baza DXT2 stă Debian iar Os-ul poate rula pe computere vechi sau cu specificații slăbuțe. Merită să aruncați o privire.

https://dxt2.co.za/

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole