sâmbătă, noiembrie 21, 2020

Au trecut 6 ani de pentruprieteni.com. Vezi câteva statistici

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Este foarte simplu

Te sună cu număr necunoscut? Apelurile în care cineva te sună de pe un număr necunoscut ție, pe care nu îl ai în agenă, de...

Site-ul pentruprieteni.com

Oficial, pentruprieteni.com s-a născut pe 31 iulie 2014, momentul primului articol. Acea zi a marcat și primul record, 11 vizite unice. La câțiva ani distanță, pe 6 ianuarie 2020, nu mai puțin de 10.720 de cititori au vizitat site-ul în 24 de ore. Cu peste 61.301 de vizite, luna februarie din 2019 a fost cea mai aglomerată din istoria de până acum a acestui site.

Neoficial

Neoficial, ideea de a realiza un site care să promoveze Linux-ul este cu mult mai veche. pentruprieteni.com a fost precedat de un blog care și astăzi primește câteva zeci de vizite pe zi.

În cei 6 ani

Dacă ne raportăm la numărul total de vizite, în perioada 31 iulie 2014-31 iulie 2020, pe aici au trecut 1,302,336 de cititori. Aceștia au generat 2,050,866 sesiuni, cu o medie de 1,57 pe cititor. În tot acest timp, articolele disponibile pe site au fost citite de 3,838,974 ori. Timpul mediu petrecut pe site de fiecare cititor este de 01:13 minute.

În ultimul an

În ultimul an, 362,546 de cititori au trecut pragul pentruprieteni.com iar articolele disponibile pe site au fost citite de 716,153 ori. În cele 492,902 de sesiuni, cu 1.36 articole de fiecare utilizator, cititorii cei mai numeroși au provenit din România, Republica Moldova, Marea Britanie și SUA.

O fi bine, o fi rău?

Pentru un site care își propune să promoveze Linux-ul, datele prezentate mai sus sunt mai mult decât încurajatoare. Se poate și mai bine, între noi fie vorba, 2020 pare a fi cel mai bun an din istoria site-ului. Astfel, de la 1 ianuarie până la data redactării acestui material, avem următoarele cifre:

  • 299,050 de utilizatori
  • 398,491 de sesiuni
  • 1.51 de articole pe sesiune
  • 600,399 articole citite

Ce va fi

Din toată istoria de până acum, și suntem sinceri când scriem aceste lucruri, am învățat că nu este bine să îți faci planuri. Proiectul merge mai departe, publicăm articole noi doar atunci când avem lucruri importante de spus. Lucrăm din inerție, pentru-că așa este normal.

P.S.

Ne străduim să ducem proiectul cât mai departe. Este un mare consumator de timp, energie și bani.

La mulți ani!

MAI MULTE ARTICOLE

Au trecut 6 ani de pentruprieteni.com. Vezi câteva statistici

Oficial, pentruprieteni.com s-a născut pe 31 iulie 2014, momentul primului articol. Acea zi a marcat și primul record, 11 vizite unice.

UTIL

Sketched Linux by pentruprieteni.com – descarcă wallapere 4k pentru distribuția ta

Sketched Linux by pentruprieteni.com este nou album care conține câteva wallpapere în format 4K. Lucrările vin cam la o lună distanță de la publicarea
2,457FaniÎmi place
343CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla”, câteva informații

Lansat pe 22 octombrie 2020, Ubuntu 20.10 „Groovy Gorilla” reprezintă un update bine venit care va bucura utilizatorul.

„Todoist” a devenit disponibil și pe Linux. Vei fi și mai productiv

Aplicația Todoist a venit oficial și pe Linux prin intermediul snapcraft. Aceasta este disponibilă pe Android, cu peste 20 de milioane de utilizatori la activ, macOS și Windows 10.

Ești pregătit să utilizezi Microsoft Edge pe Linux?

Microsoft Edge își încearcă norocul pe Linux. Browserul dezvoltat de Microsoft va fi disponibil pentru utilizatorii lui Tux, conform unei postări pe Windows Experience Blog, începând cu luna octombrie.

Cum poți preda online fără să fii înregistrat. Simplu și eficient

Predare online a generat, asta pe bună dreptate, numeroase discuții aprinse în spațiul școlii.

Ai testat noul Deepin 20? Video

Nou lansatul Deepin 20 merită toată atenția. Cu un mediu grafic reproiectat pentru a fi unitar, mult ma stabil, solid și rapid,
54 Shares
Copy link
Powered by Social Snap