24.2 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Canonical a anunțat Ubuntu Pro

Ar trebui să le citești

Ubuntu Pro

Canonical a anunțat apariția Ubuntu Pro, o „aromă”, dar pe bani, a celebrului sistem de operare. Înainte a sări că arși, vă invităm să lecturați cu atenție rândurile care urmează.

Cui se adresează?

Ubuntu Pro nu se adresează utilizatorilor simpli, asta este clar. Targhetul este format din companii care doresc stabilitate și securitate. Practic, aceste vor putea să achiziționeze o întreținere extinsă, o acoperire mai largă de securitate și funcții critice de conformitate, totul prin simpla selectare și rulare a unei imagini pe Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2 ). Nu va fi nevoie de un contract.

Clienții pot achiziționa Ubuntu Pro direct prin AWS, asta pentru un proces de achiziții eficient, permițând accesul mai rapid la aceste caracteristici comerciale oferite de Canonical.

Ce primesc clienții?

Printre multele beneficii amintim:

  • 10 ani de actualizări de pachete și întreținere de securitate *
  • Kernel Livepatch, care permite patch-uri de securitate continuă și uptime și disponibilitate mai mari, permițând aplicarea actualizărilor de securitate a kernel-ului fără a reporni *
  • Acoperire de patch-uri pentru infrastructurile și depozitele de aplicații Ubuntu, care acoperă sute de sarcini de lucru open source, inclusiv Apache Kafka, MongoDB, Node.js, RabbitMQ, Redis și multe altele.

Ubuntu Pro acoperă Ubuntu 14.04 LTS, Ubuntu 16.04 LTS și Ubuntu 18.04 LTS.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole