27.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Despre Deepin Linux în 2021

Ar trebui să le citești

Deepin Linux

Distribuția Linux Deepin îi determină pe ceilalți să întoarcă privirea spre calculatorul tău. Nu există site de specialitate care să nu fi inclus acest sistem de operare în fel și fel de top-uri. Fără să exagerăm, acest lucru are loc pe bună dreptate. După cum îi stă bine unui OS modern, Deepin a născut controverse rămase nedovedite până în prezent. Ce să-i faci, trăim momentele în care se aruncă cu fel și fel de acuze înspre tehnologia care vine din China. E la modă acest trend și vinde bine.

Linux pentru prieteni

Cititorii fideli ai pentruprieteni.com au constatat că scriem destul de des despre acest sistem de operare. Atunci când Depind era sub focuri, noi îl apăram și promovam. Motivul este simplu și ține de respectul pe care ar trebui să îl avem pentru inovație și muncă. Practic, nu putem nega faptul că Deepin este conceput pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, asta spre deosebire de alte sisteme de operare sau distribuții Linux mai cu moț. Ba mai mult, Deepin Linux se simte și se mișcă foarte bine. Sistemul este adaptat spiritului vremurilor și oferă tuturor utilizatorilor un mediu în care poți lucra productiv și fără bătăi de cap inutile.

Cu accent pe utilizator

OS-ul are un design modern și plăcut ochiului, fapt care te determină să lucrezi mai cu spor, se descurcă suficient de bine pe cam tot ce înseamnă computere decente și este suficient de rapid pentru a permite realizarea rapidă a multor proiecte. Deepin vine complet echipat, asta din fabrică, îți oferă acces la foarte multe aplicații iar suportul hardware este vast. Acest OS are la bază Debian, o stâncă solidă și sigură pe care te poți baza și pe care poți lucra în siguranță.

De apreciat

Apreciem foarte mult modul în care dezvoltatorii își prezintă „marfa”, ambalajul este excelent. Practic, aceștia ne arată că se poate și pe Linux să trăiești în prezent sau să te miști repede. Comparativ cu alte OS-uri, Deepin este la vârsta adolescenței. Într-un timp relativ scurt au reușit ceea ce alte distribuții nu oferă nici acum pe deplin sau fără complicații inutile: funcționalitate, simplitate, productivitate, eleganță, totul într-un ambalaj de secolul XXI.

Să vorbim la obiect

Printre aspectele ce merită evidențiate în cazul Deepin ar fi cazul să amintim câteva: Magazinul de aplicații de clasă multor softuri de acest gen, sistemul de setări este simplu și eficient, logic și funcțional, actualizările, deși vin destul de greu, își fac treaba și nu încurcă, pictogramele sunt din prezent iar dock-ul chiar este util. Ca utilizatori ai Deepin vedem cu ochiul liber modul în care distribuția se transformă se adaptează și convinge. Sistemul de operare este gândit și realizat în mod unitar, bine organizat, intuitiv și desenat într-un mod atrăgător.

Nu este totul perfect

Pe Deepin, nu este chiar totul perfect și nici nu are cum. Desigur, am întâlnit și mici probleme care ne arată că se lucrează. Încă durează enervant de mult să descarci imaginea .iso, actualizările ar putea fi livrate mai des și sistemul s-ar putea mișca mai repede iar multe aplicații rulează în versiuni mai vechi. Totuși, faptul că Deepin se bazează pe Debian explică multe. Utilizăm Deepin de ceva vreme și încă ne confruntăm cu probleme pe care destul de rar le întâlnești la Ubuntu, Linux Mint sau openSUSE. Cu toate aceste neajunsuri, suma avantajelor depășește suma dezavantajelor, motiv pentru care am decis să folosim acest OS în continuare.

Recomandăm Deepin Linux

Deepin ar putea fi prima recomandare pentru cei care vor să treacă de la Windows 10 la Linux sau pentru cei cărora le este pe plac stilul de macOS pe care distribuția la adoptat. OS-ul este perfect și pentru cei care își doresc un sistem de operare automatizat, funcțional imediat după instalare care îți pune la dispoziție mii de aplicații și toată puterea Debian. Deepin este perfect pentru cei care vor un sistem de operare impresionant și care nu fug neapărat după viteză. Apreciem și respectăm decizia dezvoltatorilor de a se apleca asupra utilizatorului final, de ai ușura munca și de a crea un mediu elegant, modern și productiv. Din multe puncte de vedere acest sistem de operare este un deschizător de drumuri și un exemplu ce ar putea fi urmat și de alte distribuții Linux. Deepin este o distribuție Linux matură care merită să îi dai o șansă.

Descarcă de aici

Deepin este la un click distanță de tine. Descarcă-l de aici.

Video

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole