-0.1 C
București
sâmbătă, ianuarie 15, 2022

Câteva informații despre Ubuntu 21.04

Ar trebui să le citești

Ubuntu 21.04

După șase luni de lucru intens, conform anunțului oficial, echipa Canonical a lansat de curând Ubuntu 21.04. Nu știm dacă va fi cea mai bună versiune a Ubuntu de până acum, îți spunem doar că merită să faci upgrade-ul. După cum era de așteptat, Ubuntu 21.04 se simte și se mișcă foarte bine.

Îți spunem de la început

Îți spuneam de la început că noua versiune nu aduce noutăți prea importante sub capotă sau schimbări de design care să iasă în evidență. Din păcate, cei care și au dorit să testeze noul GNOME 40 pe aceasta distribuție Linux, nu știm pentru câtă vreme, mai au de așteptat. Trecerea la Wayland este, din punctul nostru de vedere, cea mai notabilă noutate. Cu toate acestea, deși minore, modificările pe care le-a primit interfața grafică contribuie la realizarea unui design mai unitar și lustruit. O tema neagră, un nou wallpaper extrem de bine realizat, alături de modificările suferite de pictograme, își aducă aportul la realizarea unei experiențe plăcută pentru utilizator.

Descarcă

Ubuntu 21.04, alături de toate aromele sale, poate fi descărcat de mai jos.

Acestea vor beneficia de un suport pentru nouă luni și sunt disponibile doar în versiunea de 64 de biți.

Ubuntu

Ubuntu Mate

Ubuntu Budgie

Lubuntu

Xubuntu

Ubuntu Kylin

Ubuntu Studio

Kubuntu

P.S.

Îți recomandăm să citești acest material pentru mai multe informații. Chiar dacă articolul este unul mai vechi, fără să exagerăm, este mai actual ca oricând.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Nu fă actualizarea la Windows 11! Treci pe Linux!

Windows 11 încearcă să forțeze o furișare tiptilă în viața utilizatorilor de Windows 10. A apărut din senin, aparent gratuit, ca o dovadă de bune intenții și de „next level” din partea Microsoft.
- Advertisement -

Cele mai noi articole