9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024

openSUSE Leap 15.3: stabilitate, putere și performanță

Ar trebui să le citești

openSUSE Leap 15.3

openSUSE Leap 15.3 a fost lansată la începutul lunii iunie 2021. Nu o să insistăm asupra acestui aspect, notele de lansare, disponibile aici, fiind mai mult decât suficiente pentru cei interesați de partea tehnică.

15.3

În opinia echipei pentruprieteni.com, actuala versiune a acestui OS pare a fi cea mai bună de până acum. În trei termeni simpli, openSUSE Leap 15.3 se poate caracteriza prin: stabilitate, putere, performanță. Pe scurt, aceasta este concluzia la care am ajuns în urma utilizării zilnice a acestei versiuni. Fără niciun fel de exagerare, sunt câteva zile adunate.

Stâncă puternică

Asemeni unei stânci solide, OS-ul se menține stabil și performant în ciuda numeroaselor aplicații care au fost instalate, asta indiferent de șurubăreala sau sarcinile la care a fost supus. Pur și simplu, Leap 15.3 funcționează și acum ca în ziua instalării. Rare sunt OS-urile care dau dovadă de această caracteristică deosebită.

Performanță și putere

Sistemul de operare este performant și puternic. Își realizează sarcinile fără erori sau lentoare iar sutele de aplicații îți permit să fii productiv. Este o plăcere să lucrezi pe openSUSE. Mediile grafice sunt frumos stilizate și optimizate, Yast își face treaba cu un rar calm, neperturbat de nimic, sentimentul general pe care openSUSE 15.3 ți-l lasă fiind de putere. Este, și nu doar noi susținem asta, un sistem de operare foarte bine făcut.

O distribuție legendară

openSUSE face parte din elita distribuțiilor Linux, alături de Ubuntu, Debian, Arch, Fedora, Linux Mint. Cu o comunitate numeroasă de fani și utilizatori, beneficiind de suportul unei echipe de dezvoltatori cu viziune și curaj, openSUSE continuă de ceva vreme să se mențină în atenția tuturor.

Concluzie

Au trecut mai bine de 15 ani de când am folosit pentru prima dată openSUSE. În tot acest timp, multe au fost distribuțiile care ne-au trecut prin mână. Cu toate aceste, tot timpul, undeva pe o partiție, openSUSE rămânea acel aliat de încredere care te scotea din necaz, care nu dădea semne de oboseală la greu. openSUSE 15.3 Leap este o alegere pe care ar cam trebui să o faci.

P.S. – descarcă

Descarcă de aici (KDE Plasma, GNOME, și Xfce)

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole