9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024

OpenSUSE Tumbleweed, nava amiral a echipei pentruprieteni.com

Ar trebui să le citești

OpenSUSE Tumbleweed

OpenSUSE Tumbleweed este distribuția care rareori a fost înlocuită din rolul de navă amiral a echipei pentruprieteni.com. Atunci când s-a întâmplat acest lucru, schimbarea fost de scurtă durată. De fiecare dată, mai devreme decât bănuiam, openSUSE Tumbleweed revenea pe poziția de sistem de operare principal pe laptopurile noastre.

5 atuuri pentru suse

Această distribuție Linux de tip rolling release se remarcă prin câteva atuuri descoperite de noi în toți acești ani de utilizare. Astel, principalele 5 aspecte care ne țin aprope de cameleonul Geeko sunt:

Permanenta menținere la zi.

Faptul că primește actualizări extrem de des oferă utilizatorilor acces la cele mai recente versiuni de software, inclusiv aplicații, drivere și kernele, precum și suport pentru sisteme de fișiere moderne, cum ar fi Btrfs, și o gamă largă de aplicații și instrumente software. Extrem de rar s-a întâmplat ca sistemul să devină instabil în urma actualizărilor. Când aceste evenimente au avut loc, principala vină a aparținut modului în care noi ne-am băgat nasul prin setări.

GNOME curat

Acest sistem de operare oferă mai multe medii grafice, printre care și un GNOME curat. Echipa Linux Pentru Prieteni preferă GNOME, nu mai este demult un secret pentru nimeni. Contează enorm pentru noi să utilizăm un mediu grafic modern, stabil și cât mai puțin modificat de dezvoltatori. În prezent, GNOME 45 zburdă fermecător pe nava noastră amiral.

Rapiditatea exemplară

Rapiditatea caracteristică OpenSUSE Tumbleweed este un alt factor care ne ține aproape de acest OS. Spre exemplu, distribuții precum Linux Mint sau Ubuntu, pe configurațiile noastre, se mișcă cu mult mai lent și stângaci.

Productivitatea

Productivitatea oferită de sutele de aplicații și instrumente oferite, de rularea rapidă și fără probleme, de mediul de lucru modern și plăcut pe care îl crează.

Comunitatea

OpenSUSE Tumbleweed este și o distribuție populară care se bucură de o comunitate puternică, activă și unită. Nu puține distribuții se pot lăuda cu asta. Chiar, ce îi determină pe toți acești oameni să își mențină, să își arate fidelitatea și aprecierea față de familia Suse?

Încrederea este cheia

Încrederea se câștigă greu și se pierde rapid. Tumbleweed ne-a câștigat de mult încrederea prin siguranța pe care o oferă, prin modul în care se simte și se mișcă, prin faptul că face parte din prezent, prin ușurința utilizării și a personalizării. Este un sistem de operare versatil și stabil prin intermediul căruia dai viață proiectelor tale, asta fără timp pierdut și bătăi de cap. Am putea spune că am dezvoltat o oarecare dependență față de această distribuție, o dependență pe care alte distribuții nu au reușit să o elimine. Să fie openSUSE cea mai bună alegere doar pentru noi?

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole