34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Solus 4.2 „Fortitude” – tehnologii moderne, experiențe contemporane și sofisticate

Ar trebui să le citești

Solus 4.2

Solus este una dintre cele mai plăcute și interesante distribuții Linux pe care le poți încerca în 2021. Rapid, intuitiv, productiv și plăcut din punct de vedere grafic, Solus are un vino-ncoace pe care nu îl poți trece cu vedere. Cea mai nouă versiune a sistemului de operare, ne referim la Solus 4.2, dovedește că echipa pentruprieteni.com nu s-a înșelat. Distribuția rămâne una din principalele alternative la openSUSE, ubuntu, Linux Mint, Fedora și Windows 10.

Câteva tehnice

Solus 4.2 se prezintă celor interesați în patru medii grafice: Budgie, Gnome, Mate și Plasma. Imaginea pornește, în funcție de mediul desktop selectat, de la mărimea de 1,8 GB și ajunge la maxim 2,1 GB. Din acest unghi, Solus este interesant prin faptul că oferă tehnologii moderne și experiențe contemporane, sofisticate dar și posibilitatea de a folosi un mediu de top tradițional. Utilizatorul va simți că utilizează un sistem de operare productiv care vine în întâmpinarea sa și care oferă tot ce are mai bun pentru a îndeplini scopurile celui care îl folosește.

Din testele noastre

Echipa Linux Pentru Prieteni a descărcat, testat și instalat cea mai nouă versiune a Solus. Toată interacțiunea noastră cu Solus s-a desfășurat în cele mai bune condiții. Instalarea a decurs foarte rapid, a fost intuitivă și fără fără probleme ori complicații. Sistemul s-a mișcat mai mult decât bine, actualizările și instalările de aplicații au decurs în cele mai bune condiții, softurile s-au comportat excepțional. În esență, toată experiența de utilizare a Solus 4.2 a fost excelentă. Distribuția este stabilă și puternică. Nu exagerăm atunci când spunem că OS-ul își ajută utilizatorul punându-i la dispoziție, asta prin intermediul magazinului de aplicații, posibilitatea de a instala dintr-un în singur click softuri care pe alte sisteme de operare cereau o oarecare implicare.

pentruprieteni.com, Linux Pentru Prieteni, 2020, Solus 14.2

Un alt punct forte a Solus constă în rularea fără probleme și pe dispozitive ce nu se pot lăuda cu o putere prea mare de procesare.

O concluzie

Solus își răsfață utilizatorul prin folosirea unor medii grafice mature, prin faptul că îi pune la dispoziție numeroase moduri de a fi productiv sau de a se relaxa și prin stabilitatea pe care oferă. Solus este exemplar prin modul în care se comportă. Anul de așteptare, care părea că nu se mai termină, ne referim la timpul care le-a fost necesar dezvoltatorilor să lucreze la aceasta versiune, pare ca meritat.

Dacă te-am convins

Dacă dorești să descarci cea mai nouă imagine punct .iso acestui sistem de operare, accesează acest link. Dacă vrei să citești mai multe despre această lansare, acest link îți oferă informații suplimentare.

Un pic de video

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole