24.2 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ubuntu 22.04 LTS „Jammy Jellyfish” a fost lansat și o să îți placă

Ar trebui să le citești

Ubuntu 22.04 LTS

Ubuntu 22.04 LTS, nume de cod „Jammy Jellyfish”, a fost lansat în ziua de 21 aprilie 2022. Sistemul de operare arată, se simte și se mișcă extrem de bine, este convingător solid și modern. Practic, reprezintă un important pas înainte. Da, Canonical și-a făcut temele.

Cele mai noi tehnologii

Conform anunțului de lansare, disponibil aici, Ubuntu 22.04 LTS include cele mai noi tehnologii open source ale momentului.

Această lansare continuă tradiția mândră a Ubuntu de a integra cele mai recente și
minunate tehnologii open source într-un Linux de înaltă calitate, ușor de utilizat distribuție. Echipa a muncit din greu pentru această versiune, împreună împreună cu comunitatea și partenerii noștri, pentru a introduce noi funcții și a remedia erori.

Descarcă

Noua versiune a celei mai cunoscute distribuții GNU/Linux este disponibilă în mai multe medii grafice: Ubuntu Budgie, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, UbuntuStudio, și Xubuntu.

Sistemul de operare poate fi descărcat de aici în versiunea pe 64 de biți ca imagine desktop și server, precum și în aromele oficiale amintite mai sus. Imaginea .iso poate fi arsă pe un Stick USB prin intermediul unor aplicații precum Rufus sau BalenaEtcher. Descărcarea se efectuează repede și fără probleme.

Noutăți

Această lansare este una deosebit de interesantă datorită noutăților pe care le aduce. Despre acest subiect, pentruprieteni.com a scris aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole