3.9 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Trucuri utile pe WhatsApp Messenger în 2022

Ar trebui să le citești

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger este una dintre cele mai utilizate aplicații la nivel mondial. Prin intermediul acestui soft poți trimite texte, poze, clipuri video, documente, locații, precum și apeluri vocale sau video. La nivel mondial, conform datelor oficiale, aplicația este utilizată de peste 2 miliarde de oameni. În prezent, aplicația este parte a companiei Meta, fostul Facebook.

6 trucuri

Am selectat 6 trucuri despre care ar trebui să știți și puneți în practică cât de curând. Nu uita să distribui materialul, nu îl tine doar pentru tine.

Poze și clipuri care dispar în câteva secunde

Dacă vrei să trimiți fotografii sau clipuri care să dispară după 10 secunde, care pot fi văzute doar o singură dată, trebuie să procedezi în acest mod:

  • Accesează fereastra de chat unde vrei să trimiți imaginea și selectează simbolul agrafă din bara de jos a paginii.
  • Se va deschide o fereastră nouă. În partea de jos, apasă simbolul cronometrului. În acest mod se va activa funcția „View Once”.
  • Alege poza și apoi apasă Send.

Atunci când destinatarul va vizualiza imaginea, în conversație va apărea mențiunea Opened.

Ascunde vizibilitatea pe aplicație

Dacă nu dorești ca ceilalți să știe când ai fost ultima dată activ pe WhatsApp Messenger, tot ce trebuie să faci este să accesezi:

Settings > Account > Privacy > Last Seen. Vei întâlni trei opțiuni: Everyone, My Contacts și Nobody. Selectează „Nobody”

Vezi mesajele fără să știe nimeni

Pentru a elimina posibilitate ca ceilalți să vadă dacă le-ai citit mesajele, trebuie să parcurgi următorii pași:

Settings > Account > Privacy. Deselectează opțiunea „Read Receipts”.

Află informații despre impactul mesajelor

În cazul în care dorești să afli dacă mesajul a fost citit, dacă persoana cu care dialoghezi este activă și/sau te ignoră, trebuie doar să apeși pe mesajul trimis apoi pe „info”.

Modifică formatarea

Dacă dorești să adaugi un plus de personalitate textelor trimise ar fi indicat să te joci cu formatarea acestora. Este foarte simplu.

Text bold. Textul din WhatsApp trebuie scris (*bold*)
Text italic. Textul din WhatsApp trebuie scris (_italics_)
Text tăiat cu o linie. Textul din aplicație trebuie scris așa (~strikethrough~)

Meniul secret al WhatsApp

Meniul secret al WhatsApp nu poate fi accesa din aplicație. Pentru a-l accesa, apasă 3 secunde lung pe pictograma acestuia din meniul telefonului sau pe scurtătura din homescreen. Acesta își dă acces la contactele cu care comunici cel mai des, te lasă să selectezi camers foto și să trimiți rapid o fotografie sau să vezi notificările necitite.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole