25.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Deepin 15.10 vine cu funcții noi, plus de stabilitate și viteză care te vor încânta

Ar trebui să le citești

Despre Deepin

Deepin este o distribuție care se remarcă prin modul în care arată, stabilitate, productivitate și ușurința utilizării. Poate fi instalat pe desktop sau laptop, venind în întâmpinarea utilizatorului prin 30 de aplicații realizate „în casă”. În plus, oferă funcționalitate deplină imediat după instalare și, de ce nu, viteză. În acest din urmă caz, ar fi extrem de indicat să beneficiezi de un laptop ceva mai puternic.

Distribuția chinezească reușește să surprindă prin modul în care se simte și funcționează, premium, după părerea noastră. Deoarece este o distribuție care atrage atenția, echipa pentruprieteni.com a inclus-o în topul linux-urilor de anul trecut.

15.10

Noul Deepin 15.10, proaspăt lansat la data redactării acestui material, te va convinge să îi dai o șansă. Comparativ cu versiunea anterioară, 15.10 aduce noutăți importante, remedieri de probleme și optimizări ale unor funcții deja existente.

Noutăți

  • Începând cu actuala ediție, OS-ul pare că merge pe mâna Debian Stable. Mișcarea este importantă și lăudabilă datorită plusului de stabilitate și securitate pe care o aduce.
  • Dde-kwin este noul manager de ferestre. Se remarcă, spre deosebire de vechiul manager, vorbim despre deepin-wm window manager , printr-un consum mai mic de resurse și performanțe îmbunătățite
  • o nouă funcție de auto îmbinare a fișierelor pe desktop, asta pentru un plus de ordine
  • wallpaperele existente pot fi înlocuite de un slideshow realizat din pozele tale
  • ți se permite să controlezi sunetele sistemului pentru fiecare operațiune
  • îmbunătățiri importante au fost incluse și în Control Center, Dock, Launcher, Deepin File Manager, Deepin Editor, System Monitor, Terminal, Screen Recorder & Screen Recorder (Flatpak) etc.

Notele de lansare pot fi citite aici.

Descarcă

Noua versiune a sistemului de operare poate fi descărcată de aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole