3.5 C
București
marți, noiembrie 28, 2023

Cum poți accesa gratuit HBO GO, o platformă care îți pune la dispoziție filme și seriale de top

Ar trebui să le citești

HBO GO

Asemeni Netflix, HBO GO îți pune la dispoziție mii de filme și seriale. Ambele platforme pot fi accesate extrem de comod de pe orice computer care rulează macOS, Linux sau Windows, de pe smart TV, telefoane și tablete, fie prin aplicațiile dedicate, fie direct din browser.

Gratuit?

Platforma HBO GO poate fi accesat gratuit prin abonare directă, în scop de test, pentru o perioadă de 30 de zile. În tot acest timp ai la dispoziție toată librăria de filme și seriale. La expirarea celor 30 de zile vei fi taxat cu 2.99 euro/lună. Oricând poți anula abonamentul.

Dacă nu vrei să fii taxat

Ce poți să faci dacă nu dorești să fii taxat cu cei 3 euro după expirarea celor 30 de zile de test. Ei bine, îți recomandăm ca în a 29-a zi de la încheierea abonamentului să îl anulezi. Altfel, lună de lună vei fi taxat cu această sumă până te hotărăști că nu mai ai nevoie.

Obligatoriu

În momentul în care îți faci abonament, trebuie să introduci și datele unui card bancar. Aceasta este o metodă folosită în țările din vest prin care dovedești că exiști în mod real. Cei 3 euro nu vor fi retrași din cont în primele 30 de zile, de asta poți să fii sigur.

Netflix sau HBO?

Ambele platforme oferă conținut original care te ține în priză. Spre deosebire de HBO GO, abonamentul celor de la Netflix este mult mai mare. Ai în schimb posibilitatea de a alege între mai multe planuri de abonament. Spre exemplu, la cel mai scump abonament, poți viziona conținut 4k simultan de pe 4 dispozitive.

HBO are o abordare mai simplistă, atrăgătoare pentru foarte mulți utilizatori. Noi îți recomandăm să testezi și Netflix și HBO, ambele își merită fiecare leuț. Personal, am abonament pe ambele platforme și nu aș renunța la niciuna. Între noi fie vorba, am constatat că abonamentul la cablu tv îl plătesc cam degeaba. Este sărbătoare când mai accesez vreun post TV, asta de când HBO GO și Netflix au intrat în viața mea.

Accesează HBO GO aici

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole