13.5 C
București
joi, aprilie 11, 2024

Linux Lite 4.4 este lansat. L-ai testat?

Ar trebui să le citești

Linux Lite 4.4 este lansat

Este disponibil pentru toată lumea începând de pe 31 martie, când a fost făcut public anunțul lansării. Linux Lite este o distribuție Linux prietenoasă cu începătorii, bazată pe Ubuntu LTS (long-term support) și care vine cu Xfce ca mediu grafic.

Pincipalele modificări

Printre principalele modificări aduse se Linux Lite 4.4 se numără tema de pictograme Papirus dar și adăugarea Sound Juicer CD ripper în Lite Software. Pentru a obține fișiere în format mp3, va fi nevoie de instalarea pachetului Restricted Extras. De asemenea, a fost eliminat un bug important din Volume Level. Află mai multe despre Linux Lite 4.4 din anunțul de lansare și/sau direct de pe site-ul distribuției (click aici).

L-ai testat?

Nouă ne-a plăcut această distribuție care, după părerea noastră, își face foarte bine treaba, mai ales atunci când vrem să readucem la viață computere mai vechi. Mediul grafic Xfce nu se lăcomește la resurse, la fel ca și restul sistemului de operare, care pare a fi bine optimizat pentru un consum redus. Ție cum ți se pare?

Descarcă Linux Lite 4.4

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole