34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Hai să vizităm Disney, este gratuit

Ar trebui să le citești

Disney

Pentru cei mai mulți dintre noi, o vizită la Disney nici nu intră în discuție. Factorul financiar, odată activat, te trezește la realitate de nu te vezi. Totuși, chiar dacă nu ai bani suficienți, nu este totul pierdut. Prin intermediul computerului, mai nou, aproape totul este posibil. Citește până la capăt acest material pentru a afla cum poți vizita Disney, gratuit.

Google

Cei de la Google te lasă să vizitezi, virtual cei drept, acest parc de distracții. Recent, aceștia au lansat, totul prin intermediul aplicației Street View, nu mai puțin de 11 tururi prin parcurile Disney. Astfel, folosindu-te de un computer conectat la internet, indiferent că rulezi Linux, macOS, Android sau Windows, te poți bucura de o excursie virtuală.  Îți recomandăm să ai sistemul de operare actualizat la zi, asta include și browserul web. Pentru-că tot suntem la acest capitol, dacă vă doriți o navigare fără probleme, vă sugerăm să folosiți Chrome.

11 itinerarii

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să dați click pe itinerariile postate sub acest rând.

P.S.

Chiar dacă un tur virtual nu oferă aceleași senzații precum prezența fizică în acele locuri, decât de loc.


Vrei un loc?

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole