13.5 C
București
joi, aprilie 11, 2024

MX Linux 18.1 a fost lansat. Bucură-te!

Ar trebui să le citești

MX Linux 18.1

Una dintre cele mai bune distribuții GNU/Linux ale momentului, despre MX Linux este vorba, a primit o actualizare. Echipa pentruprieteni.com a testat acest OS, iar impresiile noastre pot fi citite aici.

Noutăți

Notele de lansare ale versiunii 18.1 sunt disponibile aici, citește-le cu atenție dacă dorești detalii suplimentare oferite de Dolphin Oracle în numele echipei de dezvoltatori ai distribuției. Echipa noastră a făcut o sinteză a celor mai importante noutăți aduse de MX Linux 18.1. Astfel:

  • vine în depozite cu cele mai noi actualizări ale Debian 9.7 (stretch), antiX și MX ( 2 exemple: Firefox 65.0, vlc 3.0.6)
  • rezolvări de bug-uri și funcții noi au primit aplicațiile realizate „în casă”: mx-installer, mx-repo-manager, MX-PackageInstaller & MX-Conky
  • manualul de utilizare a sistemului de operare a fost actualizat
  • îmbunătățiri semnificative a primit și antiX live-USB
  • traducerile în diverse limbi au fost îmbunătățite

Descarcă

MX Linux, cu a sa versiune curentă, poate fi descărcat de aici. Distribuția este disponibilă pe 32 și 64 de biți.

Descarcă de aici

Dacă rulați deja MX Linux, pentru a putea utiliza cea mai nouă versiune, nu trebuie decât să actualizați sistemul de operare. Practic, în câteva minute, o să aveți un sistem de operare perfect funcțional și la zi.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole