24.6 C
București
vineri, aprilie 12, 2024

ADA îți evaluează simptomele medicale și îți pune un prediagnostic. Este un ghidul de sănătate gratuit ce nu îți cere programare

Ar trebui să le citești

ADA

ADA este una dintre puținele aplicații care merită instalate și menținute pe smartphone. Softul se folosește de inteligența artificială și medici pentru ai îndruma pe cei care se confruntă cu probleme de sănătate. Nu ai nevoie de bani sau de programări, îți stă la dispoziție 24 de ore din 24 și este disponibilă pentru tine sau pentru cei dragi ție.

Funcționalități

Practic, ADA :

  • îți permite realizarea unui profil medical personalizat;
  • îți dă posibilitatea de ați verifica simptomele medicale și de a primi îndrumări;
  • te ajută să îți urmărești simptomele;
  • îți permite să verifici simptomele medicale și pentru alte persoane;
  • are suport complet pentru limba română.

Utilizare

Utilizarea ADA este mai mult decât simplă. Softul este bine optimizat și interacțiunea cu „pacientul” este fluidă, logică și se realizează pe bază de întrebări și răspunsuri. Pentru început, trebuie îi spui aplicației ce simptom te supără. În funcție de simptomele tale și de răspunsul la întrebări, ADA va oferi în câteva minute unul sau mai multe prediagnostice.

pentruprieteni.com

Prima data

Cei care utilizează pentru prima dată ADA vor fi nevoiți să răspundă la câteva întrebări care să îi permită aplicației realizarea unui profil personalizat. Va trebui să specifici dacă fumezi sau dacă suferi de diabet sau hipertensiune arterială, să oferi detalii referitoare la greutate, înălțime, vârstă, sex, medicamentație sau alergii. Îți recomandăm să fii cât mai sincer în realizarea acestui profil deoarece este posibil să conteze în evaluarea simptomelor și în sugestiile medicale ulterioare.

Experiența personală

Pentru echipa pentruprieteni.com, ADA s-a dovedit a fi de un real ajutor. Desigur, nu înlocuiește un medic dar te poate poate pune în gardă asupra unui prediagnostic. Softul este un de un real ajutor iar tu vei constata asta de la prima utilizare. Comparativ cu alte aplicații de acest gen, ADA nu îți va vinde nimic ci doar te va ajuta.

Instalare

Ada poate fi descărcată și instalată pe platformele:

Android (link de descărcare)

Ios (link de descărcare).

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole