10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Ești profesor și ai de realizat planificări? Aceste unelte îți vor ușura munca

Ar trebui să le citești

Ești profesor?

Dacă ești profesor și ai de realizat planificări, citește cu atenție acest material. Ba mai mult, pune în practică sugestiile noastre de unelte care îți vor ușura enorm munca.

Suită office gratuită

LibreOfice este o suită de birou care înlocuiește fără probleme Microsoft Office. LibreOffice citește foarte bine formatele documentelor realizate în suita de birou a celor de la Microsoft, permite salvarea în .pdf și în formatele cunoscute. Pe scurt, fie că îl faci de la zero, fie că editezi un document realizat deja, LibreOffice este alegerea perfectă.

Nu mai da bani pe manuale

Planificare fără manual nu există. Aici găsești toate manuale aprobate de MEN, le poți accesa fără să plătești nimic. Deci, adio pierderi financiare.

Convertor foarte bun

Copierea de texte sau convertirea documentelor din formatele .pdf reprezintă o problemă. Acest site îți permite să transformi documentele din format .pdf în format word.

Școala Altfel și Săptămâna Verde

Aici (Școala Altfel) și aici (Săptămâna Verde) ai sugestii de activități care îți vor lăsa elevii cu gura căscată fără să fii nevoit să te stresezi prea mult sau să scoți bani din buzunar. Bine, nici nu trebuie să părăsești incinta școlii.

Nu doar didactic

Nu doar site-ul didactic poate fi o resursă importantă pentru realizarea planificărilor. Aruncă o privire asupra legăturilor de mai jos pentru un ajutor suplimentar:

Nu uita!

Nu uita să distribui acest material și să accesezi toate articolele realizate de pentruprieteni.com pentru profesori, elevi și studenți.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

Ce lecții am învățat în acești ani de pentruprieteni.com

Lecții Lecțiile învățate în toți acești ani de pentruprieteni.com au fost interesante și numeroase. Nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce urma să vină, pentru...
- Advertisement -

Cele mai noi articole