9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Cei plictisiți de Facebook au o alternativă bestială. Tu ai încercat TikTok?

Ar trebui să le citești

TikTok

TikTok este o alternativă la numeroase rețele de socializare. De ceva vreme, Facebook a devenit extrem de plictisitor, asta nu este doar opinia echipei pentruprieteni.com. Situația s-a agravat în ultimii ani de când au opacizat și mai mult bucla în care sunt plasați utilizatorii. S-a cam dus cu libertatea, s-a înăsprit și cenzura, tot ceea ce postezi nu ajunge la prieteni decât dacă umpli cu bani buzunarele însetate ale companiei.

Rețea

Un refugiu pentru mulți cei care au părăsit Facebook îl constituie o nouă rețea, TikTok. Ca și concepție, TikTok este destul de diferit comparativ cu Facebook. Ai prezente cam toate funcțiile de socializare de bază, cu toate acestea, accentul cade pe originalitatea clipurilor pe care le postezi. Acestea trebuie să aibă o durată de 15 secunde și să aducă ceva nou. Între noi fie vorba, mai mult ca sigur ați vizionat clipuri video furate de pe TikTok și postate pe Facebook.

TikTok oferă fiecăruia posibilitatea de a fi creator direct de pe smartphone-ul său și se angajează să construiască o comunitate, încurajând utilizatorii să împărtășească pasiunea și exprimarea creativă prin videoclipurile lor.

sursa: aici

Câteva date

  • Inițial s-a numit Musical.ly
  • TikTok poate fi accesat doar prin intermediul aplicației disponibile pentru telefoanele inteligente care rulează iOS și Android (link de descărcare)
  • Aplicația pentru mobil a fost descărcată de peste un miliard de ori, anul de vârf fiind 2018
  • Numărul utilizatorilor din România crește considerabil
  • Deși, la prima vedere, ai putea considea că se adresează tinerilor, vei constata că nu este deloc așa
  • Este administrată de o companie din China. Aceasta are birouri în întreaga lume.
  • Rar vei fi deranjat de publicitate
  • Numeroase vedete internaționale și românești au cont pe TikTok, postările acestora devenind, destul de rapid, virale

Video

De prin România.

De prin SUA.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole